×
 

NYÍLTVÉGŰ PÉNZÜGYI LÍZING

A futamidő végén eldönthető kire szálljon a tulajdonjog

tovább

Ennek a finanszírozási konstrukciónak az előnye az, hogy a futamidő végén az Ügyfél megvásárolhatja, harmadik felet jelölhet ki vagy visszaadhatja a lízingtárgyat a Finanszírozónak. Áfa visszaigénylésre van lehetőség a futamidő alatt a havi törlesztő részletek alapján.

 

ZÁRTVÉGŰ PÉNZÜGYI LÍZING

A tulajdonjog automatikusan átszáll az ügyfélre a futamidő végén

tovább

Ennek a finanszírozási konstrukciónak az előnye az, hogy a futamidő végén, amennyiben az összes díjfizetési kötelezettségének eleget tett az ügyfél automatikusan átszáll rá a gépjármű tulajdonjoga. Ez a lízingforma elérhető abban az esetben is, amikor a személy- vagy kishaszongépjárművet nem autókereskedésben kívánják megvásárolni.

 

Euró finanszírozás

Euró finanszírozás vállalkozások részére

tovább

Euró árbevétellel rendelkező vállalkozásoknak kínáljuk az euró finanszírozást, a forint kamatokhoz képest jelentősen alacsonyabb kamatszint mellett.

 

Kölcsön/Hitel

Eszköz használat tervezhető költségekkel

tovább

Európai Uniós támogatásokhoz igényelhető finanszírozás egyéni és társas vállalkozásoknak, intézményeknek. Ebben a konstrukcióban az eszköz az ügyfél tulajdonában van a futamidő kezdetétől.

 

Széchenyi Lízing Max+

Lízingkonstrukció vállalkozásoknak állami támogatással

tovább

A Magyarország Kormánya által meghirdetett Gazdaság-Újraindítási Akcióterv keretében, a KAVOSZ Zrt. által működtetett Széchenyi Kártya Program részeként folytatódik a hazai mikro-, kis- és középvállalkozásokat segítő lízing finanszírozás: a Széchenyi Lízing MAX+.
A Széchenyi Lízing MAX+ ügyletekhez a Kormány kamat- és kezelési költség támogatást biztosít, a kedvezményes finanszírozást az Euroleasing Zrt.-n keresztül igényelhetik a vállalkozások.

 

Beépített casco biztosítások

Kedvező és változatlan díjak, kényelmes fizetés, teljes körű védelem

tovább

Válogasson kedvére piacvezető biztosító partnereink termékeiből! A nálunk megkötött biztosítását kényelmesen, a finanszírozási törlesztőrészletbe beépítve fizetheti. A casco biztosítások mentesíthetik Önt és családját azon terhektől, amelyek lopás, totálkár esetén a család vagy a vállalkozás költségvetésére nehezednek.

 

i-GAP fedezet biztosítás

Amikor már a casco sem segít

tovább

Mindazoknak ajánljuk, akik teljes biztonságban szeretnék tudni gépjárművüket, pontosabban az abba fektetett pénzüket – az i-GAP Fedezet biztosítás ezt garantálja. A speciális gépjármű-vételárbiztosítás lényege, hogy lopás vagy totálkár esetén megtéríti a gépjármű kárkori piaci értéke és az egykori vételára különbözetét a casco önrésszel együtt.

 

Baross Gábor Újraiparosítási Hitelprogram

Támogatott hitel exportbővülésre

tovább

Oroszország Ukrajna elleni agressziója következtében kialakult gazdasági és energiaválság hatásainak kivédésére indított hitelprogram, mely a hazai KKV-k és nagyvállalatok megerősödését, az export további bővülését támogatja alacsony kamatozású finanszírozási konstrukciókkal.

 

EXIM Exportélénkítő

Exportőröknek, exportőr beszállítóinak

tovább

Célja a belföldön megvalósuló eszköz beruházás támogatása, amely eredményeképpen az áru, vagy szolgáltatás exportot megvalósító, vagy exportőr részére beszállító gazdálkodó szervezeteknél kimutatható az exportárbevétel vagy az exporthoz kapcsolódó beszállítói árbevétel növekedése.

 

LÍZING+

Rugalmas gépjármű finanszírozási megoldás

tovább

A Lízing+ egy rugalamas gépjárműfinanszírozási megoldás az MKB Bank és a Takarék Bank ügyfelei számára. A kedvező lízing ajánlat a kiemelt márkakapcsolatoknak, valamint az országos lefedettségű partnerhálózatunknak köszönhetően széleskörűen elérhető vállalkozások és magánszemélyek számára egyaránt, legyen szó személygépkocsi, motorkerékpár, vagy kishaszongépjármű finanszírozásáról. Válogasson kedvére a járművek és az aktuális akciók közt, kalkuláljon, kérje személyre szabott ajánlatunkat!