×
 

NYÍLTVÉGŰ PÉNZÜGYI LÍZING

A futamidő végén eldönthető kire szálljon a tulajdonjog

tovább

Ennek a finanszírozási konstrukciónak az előnye az, hogy a futamidő végén az Ügyfél megvásárolhatja, harmadik felet jelölhet ki vagy visszaadhatja a lízingtárgyat a Finanszírozónak. Áfa visszaigénylésre van lehetőség a futamidő alatt a havi törlesztő részletek alapján.

 

ZÁRTVÉGŰ PÉNZÜGYI LÍZING

A tulajdonjog automatikusan átszáll az ügyfélre a futamidő végén

tovább

Ennek a finanszírozási konstrukciónak az előnye az, hogy a futamidő végén, amennyiben az összes díjfizetési kötelezettségének eleget tett az ügyfél automatikusan átszáll rá a gépjármű tulajdonjoga. Ez a lízingforma elérhető abban az esetben is, amikor a személy- vagy kishaszongépjárművet nem autókereskedésben kívánják megvásárolni.

 

Euró finanszírozás

Euró finanszírozás vállalkozások részére

tovább

Euró árbevétellel rendelkező vállalkozásoknak kínáljuk az euró finanszírozást, a forint kamatokhoz képest jelentősen alacsonyabb kamatszint mellett.

 

Kölcsön/Hitel

Eszköz használat tervezhető költségekkel

tovább

Európai Uniós támogatásokhoz igényelhető finanszírozás egyéni és társas vállalkozásoknak, intézményeknek. Ebben a konstrukcióban az eszköz az ügyfél tulajdonában van a futamidő kezdetétől.

 

Széchenyi Lízing Max+

Lízingkonstrukció vállalkozásoknak állami támogatással

tovább

A Magyarország Kormánya által meghirdetett Gazdaság-Újraindítási Akcióterv keretében, a KAVOSZ Zrt. által működtetett Széchenyi Kártya Program részeként folytatódik a hazai mikro-, kis- és középvállalkozásokat segítő lízing finanszírozás: a Széchenyi Lízing MAX+.
A Széchenyi Lízing MAX+ ügyletekhez a Kormány kamat- és kezelési költség támogatást biztosít, a kedvezményes finanszírozást az Euroleasing Zrt.-n keresztül igényelhetik a vállalkozások.

 

Beépített casco biztosítás

Kedvező díjak, kényelmes fizetés, teljes körű védelem

tovább

Amennyiben fontos Önnek saját autója védelme, és szeretné kedvező havidíjak mellett biztos kezekben tudni Casco biztosítását, mindezt megtalálja az Euroleasing által kínált Beépített (integrált) Casco biztosításban.

 

GAP Vételár Biztosítás

Amikor már a casco sem segít

tovább

Mindazoknak ajánljuk, akik teljes biztonságban szeretnék tudni gépjárművüket, pontosabban az abba fektetett pénzüket – a GAP Vételár biztosítás ezt garantálja. A speciális gépjármű-vételárbiztosítás lényege, hogy lopás vagy totálkár esetén megtéríti a gépjármű kárkori piaci értéke és az egykori vételára különbözetét a casco önrésszel együtt.

 

Hitelfedezeti Biztosítás

Biztonságban tudni autófinanszírozását

tovább

Munkanélküliség? Tartós betegállomány? A választható Hitelfedezeti Biztosítás váratlan élethelyzetekben nyújt segítséget Önnek, Ön egy bizonyos időre vagy akár teljesen mentesülhet a fizetési kötelezettség alól.

 

EXIM Baross Gábor Lízing plusz 2024

Támogatott hitel exportbővülésre

tovább

Oroszország Ukrajna elleni agressziója következtében kialakult gazdasági és energiaválság hatásainak kivédésére indított hitelprogram, mely a hazai KKV-k és nagyvállalatok megerősödését, az export további bővülését támogatja alacsony kamatozású finanszírozási konstrukciókkal.

 

LÍZING+

Rugalmas gépjármű finanszírozási megoldás

tovább

A Lízing+ egy rugalamas gépjárműfinanszírozási megoldás az MKB Bank és a Takarék Bank ügyfelei számára. A kedvező lízing ajánlat a kiemelt márkakapcsolatoknak, valamint az országos lefedettségű partnerhálózatunknak köszönhetően széleskörűen elérhető vállalkozások és magánszemélyek számára egyaránt, legyen szó személygépkocsi, motorkerékpár, vagy kishaszongépjármű finanszírozásáról. Válogasson kedvére a járművek és az aktuális akciók közt, kalkuláljon, kérje személyre szabott ajánlatunkat!