×
 

NYÍLTVÉGŰ PÉNZÜGYI LÍZING

A futamidő végén eldönthető kire szálljon a tulajdonjog

tovább

Ennek a finanszírozási konstrukciónak az előnye az, hogy a futamidő végén az Ügyfél megvásárolhatja, harmadik felet jelölhet ki vagy visszaadhatja a lízingtárgyat a Finanszírozónak. Áfa visszaigénylésre van lehetőség a futamidő alatt a havi törlesztő részletek alapján.

 

ZÁRTVÉGŰ PÉNZÜGYI LÍZING

A tulajdonjog automatikusan átszáll az ügyfélre a futamidő végén

tovább

Ennek a finanszírozási konstrukciónak az előnye az, hogy a futamidő végén, amennyiben az összes díjfizetési kötelezettségének eleget tett az ügyfél automatikusan átszáll rá a gépjármű tulajdonjoga. Ez a lízingforma elérhető abban az esetben is, amikor a személy- vagy kishaszongépjárművet nem autókereskedésben kívánják megvásárolni.

 

Kölcsön/Hitel

Eszköz használat tervezhető költségekkel

tovább

Európai Uniós támogatásokhoz igényelhető finanszírozás egyéni és társas vállalkozásoknak, intézményeknek. Ebben a konstrukcióban az eszköz az ügyfél tulajdonában van a futamidő kezdetétől.

 

Széchenyi Lízing GO!

Újraindítási program, állami támogatással

tovább

A Magyar Kormány által meghirdetett Gazdaság-Újraindítási Akcióterv keretében a Széchenyi Kártya Újraindítási Program bevezetéséről szóló 1368/2021. (VI.10.) Korm. határozat alapján bevezetésre került a Széchenyi Újraindítási Lízingkonstrukció. A lízingkonstrukció keretein belül nyújtandó lízingügyletekhez a Kormány kamat- és kezelési költség támogatást biztosít.

 

Beépített casco biztosítások

Kedvező és változatlan díjak, kényelmes fizetés, teljes körű védelem

tovább

Válogasson kedvére piacvezető biztosító partnereink termékeiből! A nálunk megkötött biztosítását kényelmesen, a finanszírozási törlesztőrészletbe beépítve fizetheti. A casco biztosítások mentesíthetik Önt és családját azon terhektől, amelyek lopás, totálkár esetén a család vagy a vállalkozás költségvetésére nehezednek.

 

MKB GAP fedezet biztosítás

Amikor már a casco sem segít

tovább

Mindazoknak ajánljuk, akik teljes biztonságban szeretnék tudni gépjárművüket, pontosabban az abba fektetett pénzüket – az MKB GAP Fedezet biztosítás ezt garantálja. A speciális gépjármű-vételárbiztosítás lényege, hogy lopás vagy totálkár esetén megtéríti a gépjármű kárkori piaci értéke és az egykori vételára különbözetét a casco önrésszel együtt.

 

LÍZING+

Rugalmas gépjármű finanszírozási megoldás

tovább

A Lízing+ egy rugalamas gépjárműfinanszírozási megoldás az MKB Bank és a Takarék Bank ügyfelei számára. A kedvező lízing ajánlat a kiemelt márkakapcsolatoknak, valamint az országos lefedettségű partnerhálózatunknak köszönhetően széleskörűen elérhető vállalkozások és magánszemélyek számára egyaránt, legyen szó személygépkocsi, motorkerékpár, vagy kishaszongépjármű finanszírozásáról. Válogasson kedvére a járművek és az aktuális akciók közt, kalkuláljon, kérje személyre szabott ajánlatunkat!

 

EXIM fordulat

Exportőröknek, Beszállítóknak és Exportra készülőknek

tovább

A beruházási célú lízing vagy kölcsön rugalmas törlesztési feltételekkel, fix kamatozással, kamattámogatással, akár 10 millió EUR/ 3,5 milliárd HUF összegben érhető el mikro-, kis- és közepes vállalkozások részére.
A COVID-19 járvány kitörése következtében kialakult romló üzleti körülmények utáni újraindítás támogatása, az ehhez szükséges fejlesztési igények lízing vagy eszközalapú kölcsön refinanszírozásával.