×
 

Szervezeti struktúra

Univerzális lízingválallalat

Kedves jelenlegi és jövőbeli Ügyfeleink!

A megszólítás önmagában is tükrözi a cégfilozófiánkat: mi mindenkire úgy tekintünk, mint számunkra fontos ügyfélre, mert aki ebben a pillanatban nem ügyfelünk, a jövőben szeretnénk, hogy azzá válna. Hiszünk abban, hogy a világ nem fekete és fehér, nem lehet pusztán a számok alapján megítélni sem egy ügyfelet, sem egy finanszírozási ajánlatot – nem csak az ördög, hanem sok esetben az igazi előny is a részletekben rejlik. Fontos számunkra, hogy ügyfeleink érezzék: szívügyünk a személyes és testreszabott kiszolgálásuk, aminek természetes velejárója ajánlataink versenyképessége.

A lízingcégek abban a szerencsés helyzetben vannak, hogy pozitív pillanatokban, nagy beruházások és fontos fejlesztések finanszírozásakor tudnak partnerei lenni ügyfeleiknek – ez fokozottan igaz az Euroleasingre, hiszen a stabil és dinamikusan fejlődő Magyar Bankholding biztosít számunkra és ügyfeleink számára kiszámítható hátteret. Legyen szó családi autóvásárlásról, vagy egy céges gép, eszköz beszerzéséről egy vállalatnál, szinte kivétel nélkül egy-egy új utazásról, ha úgy tetszik egy kaland kezdetéről van szó, a szó legpozitívabb értelmében. Az Euroleasingnél ez a fajta közös utazás a lételemünk, és szeretnénk minél több ügyfelünkkel átélni és megosztani ezeket a pillanatokat.

Visszatérő ügyfeleink magas száma a legfontosabb elismerés számunkra, és büszkeséggel tölt el minket, hogy ez a szám évről évre növekszik.

Ha Ön még nem volt ügyfelünk, adjon egy esélyt arra, hogy bebizonyítsuk, miért mi vagyunk az Ön számára a legjobb választás, amikor a beruházása finanszírozására keres megoldást. Ha pedig már volt személyes tapasztalata az Euroleasinggel, bízom benne, hogy ismét lehetőségünk lesz az együttműködésre.

Mi már kíváncsian várjuk a közös utazásunk kezdetét!

Vály Judit
vezérigazgató

Euroleasing management

Vály Judit

Vály Judit

Vezérigazgató

Reizinger József

Reizinger József

Pénzügyi Igazgató

Hanczár Zsolt

Hanczár Zsolt

Gépjármű és Bankcsatorna Értékesítési Igazgató

Göblös Gergely

Göblös Gergely

Eszköz Értékesítési Igazgató

Sasinszki Imre

Sasinszki Imre

Kockázati módszertan és fedezet kontroll igazgató

Olasz Tamás

Olasz Tamás

Kockázat- és Követeléskezelési Igazgató

Elek Zoltán

Elek Zoltán

Operációs Igazgató

Kapitány András

Kapitány András

Fejlesztési és Informatikai IgazgatóIgazgatóság

Csáki BélaIgazgatóság Elnöke
Ginzer IldikóIgazgatósági Tag
Szabó LeventeIgazgatósági Tag
Vály JuditIgazgatósági Tag

Felügyelőbizottság

dr. Barna ZsoltFelügyelőbizottsági Elnöke
dr. Nagy DánielFelügyelőbizottsági Tag
Krizsanovich PéterFelügyelőbizottsági Tag
Bakonyi AndrásFelügyelőbizottsági Tag