×
 

Neves szakmai elismeréseket kapott az Euroleasing

A hagyományokhoz híven idén is díjazta hitelintézeti partnereit az ország hivatalos exporthitel-ügynöksége, az EXIM Magyarország – mely az Eximbank Zrt. és a MEHIB  Zrt. integrált keretek között működő intézménypárosa. Az elismerés nyolc kategóriájából hármat az Euroleasingbe integrált Budapest Lízing nyert. 

 

EXIM Díjátadó 2022

A EXIM Awards csütörtöki díjátadó gáláján Az Év Lízingcége és A Legtöbb Kárenyhítő Lízinget Folyósító Lízingcég díjakat a 2022 január óta az Euroleasing részeként működő Budapest Lízing Zrt. kapta meg, míg a hazai pénzintézeti dolgozók kiemelkedő egyéni teljesítményeit elismerő Urbán Zoltán-emlékdíjat Ferencsák Hajnalka, az Euroleasing termékfejlesztésért felelős munkatársa nyerte el. A díjazás különleges momentumaként a rangos díj több éves történetében ez az első alkalom, amikor nem banki, hanem lízingcég munkatársának ítélték oda.

 

Emellett az EXIM komoly presztízsű, a modern bankolási igények felismeréséért és kiszolgálásáért járó Az Év Leginnovatívabb Bankja elismerését idén a Magyar Bankholding tagbankja, az MKB Bank kapta meg.

 

A pénzügyi szektor neves elismerését azok a hazai bankok és lízingszolgáltatók kapják, akik munkájukkal, eredményeikkel, innovációikkal leginkább hozzájárultak a vállalati finanszírozási piac fejlődéséhez.

 

„Nagy örömet jelent számomra, hogy az évről évre növekvő ügyfélkörünk elismerésén túl a szakma is látja és értékeli az Euroleasing munkáját; ez a fajta pozitív visszacsatolás is azt jelzi számunkra, hogy jó úton haladunk. Ezúton is szeretném megköszönni a zsűrinek a díjak odaítélését, a kollégáimnak pedig azt a rengeteg befektetett munkát és energiát, amelynek nem csak ezt a sikert köszönhetjük” – mondta az elismerésekről Vály Judit, az Euroleasing vezérigazgatója. Hozzátette: „A Magyar Bankholding megalakulásának részeként az Euroleasing kötelékében az idei év januárjától négy korábbi lízingszolgáltató tapasztalata, szaktudása és piaci részesedése adódik össze, ez a szinergia pedig óriási hajtóerőt jelent a vállalat számára.”

 

Az EXIM Awards díjazottjainak teljes listája erre a linkre kattintva olvasható.

Az Euroleasing a hazai lízingpiac vezető szereplője, amely teljes körű finanszírozási szolgáltatást nyújt személy- és haszongépjárművek, mezőgazdasági gépek, ipari eszközök (fémipari berendezések, nyomdatechnika, orvosi technika, építőipari gépek stb.) beszerzéséhez. A Magyar Bankholding részeként 2022 januárjától az MKB-Euroleasing Autólízing Zrt., a Budapest Bank Zrt. Autófinanszírozási üzletága, a Budapest Lízing Zrt. és a Takarék Lízing Zrt. közösen, egységes irányítás alatt működik Euroleasing néven. Vállalatokat és magánszemélyeket egyaránt kiszolgálva az Euroleasing országos hálózattal rendelkezik

2022. november 18.