×

Márkafinanszírozási akciók

Mitsubishi akció

THM:
6,7%-34,5%

 • Akció időtartama*: 2024.01.02-2024.06.30.
 • Érintett modellek: minden új Mitsubishi gépjármű
 • Finanszírozási forma: nyílt,- és zártvégű pénzügyi lízing
 • Finanszírozást igénybe vehető ügyfélkör: magánszemélyek, egyéni és társas vállalkozások
 • Devizanem: HUF
 • Kamatozás: rögzített (FIX)
 • THM: 6,7%-34,5%
 • Ügyleti kamat: 8,20%-29,86%
 • Minimális hitelösszeg: 1.000.000 Ft
 • Minimális önerő zártvégű pénzügyi lízing esetén: 20% (bruttó vételárra vetítve)
 • Maximális önerő nyíltvégű pénzügyi lízing esetén: 60% (bruttó vételárra vetítve)
 • Minimális önerő: 20% (bruttó vételárra vetítve)
 • Futamidő: 24-84 hó

* Jelen ajánlatban meghatározott feltételek az akció lejáratának időpontjáig benyújtott finanszírozási kérelmek esetén alkalmazandók, amennyiben az ügyfél megfelel a bírálati feltételeknek. Az ajánlatban szereplő finanszírozási kondíciók érvényességét befolyásolja a kereskedő partnereknél rendelkezésre álló készlet.

Jogi nyilatkozat

Jelen finanszírozási ajánlat kizárólag az Euroleasing Zrt. mint finanszírozást nyújtó társaság (továbbiakban: finanszírozó) forint alapú, rögzített kamatozású, nyíltvégű és zártvégű pénzügyi lízing ajánlata, amely minimum 20%, nyíltvégű pénzügyi lízing esetén maximum 60% kezdő lízingdíj, valamint minimum 24 hónap és maximum 84 hónap futamidő esetén érvényes. A folyósítás feltétele a pozitív hitelbírálat. Az ügyfelet terheli zártvégű pénzügyi lízing esetén a gépjármű tulajdonjogának a futamidő végén történő megszerzésére tekintettel fizetendő visszterhes vagyonszerzési illeték, nyíltvégű pénzügyi lízing esetén fizetendő visszterhes vagyonszerzési illeték összegének 25%-a, mely a gépjármű forgalomba helyezésekor esedékes. A THM meghatározása az aktuális Üzletszabályzatban foglalt feltételek, illetve hatályos jogszabályok figyelembevételével történik, a feltételek változása esetén ennek mértéke módosulhat. A konkrét ajánlatban és szerződésben a THM megjelenítése finanszírozó részéről a jogszabály rendelkezései szerint legalább 1 tizedesjegyig kerekítve történik. A finanszírozó az Üzletszabályzatában feltüntetett díjak érvényesítésére jogosult, továbbá a finanszírozással kapcsolatos, harmadik személy részére fizetendő költségeket (pl. hitelbiztosítéki nyilvántartásba vételi díj: 7.000 Ft) jogosult az ügyfélre továbbhárítani. THM: 6,7%-34,5%. A THM nem tükrözi a finanszírozás kamatkockázatát és nem tartalmazza a casco biztosítás díját. A finanszírozás minimális összege: 1.000.000 Ft. Az akció kizárólag új Mitsubishi személygépjárművekre érvényes A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a finanszírozó fenntartja a finanszírozási kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Az akció visszavonásig tart. Jelen ajánlatban meghatározott feltételek lejárat időpontjáig benyújtott finanszírozási kérelmek esetén alkalmazandók, amennyiben az ügyfél megfelel a bírálati feltételeknek. Az ajánlatban szereplő finanszírozási kondíciók érvényességét befolyásolja a kereskedő partnereknél rendelkezésre álló készlet.

Reprezentatív példa forint alapú zártvégű pénzügyi lízing esetén rögzített kamatozással:
SPACE STAR 1.2 MIVEC Entry modellre:

Bruttó vételár: 4.440.000,-Ft, futamidő:  60 hónap, bruttó finanszírozott összeg: 3 000 000,-Ft, induló bruttó  törlesztő részlet 63.579,-Ft, bruttó önerő kalkulált összege: 1.440.000,-Ft, THM: 10,5%, rögzített kamatozású ügyleti kamat: 9,88%, lízingbevevő által fizetendő teljes összeg: 3 814.737,-Ft, casco biztosítás megkötése és fenntartása mellett.

Reprezentatív példa forint alapú nyiltvégű pénzügyi lízing esetén rögzített kamatozással:
Az alábbi reprezentatív példa a THM rendelettől eltér, mivel a finanszírozó az abban foglalt finanszírozási összeggel nem nyújtja a konstrukciót.
SPACE STAR 1.2 MIVEC Entry modellre:
Bruttó vételár: 4.452.150,-Ft, futamidő: 60 hónap, bruttó finanszírozott összeg: 3.561.720,-Ft, induló bruttó törlesztő részlet: 54.731,-Ft, bruttó önerő kalkulált összege: 890.430,-Ft, THM: 8,2%, bruttó maradványérték: 1.113.038,-Ft, rögzített kamatozású ügyleti kamat: 9,76%, lízingbevevő által fizetendő teljes összeg vételi jog gyakorlásával: 4.506.308,-Ft, lízingbevevő által fizetendő teljes összeg vételi jog gyakorlása nélkül: 3.393.270,-Ft casco biztosítás megkötése és fenntartása mellett.
A finanszírozási kalkuláció az Áfával növelt regisztrációs adót tartalmazza.