×

Márkafinanszírozási akciók

Széchenyi lízing MAX+

THM:
Vállalkozásoknak

Lízingkonstrukció vállalkozásoknak állami támogatással

A Magyarország Kormánya által meghirdetett Gazdaság-Újraindítási Akcióterv keretében, a KAVOSZ Zrt. által működtetett Széchenyi Kártya Program részeként beruházási célú finanszírozásként folytatódik a hazai mikro-, kis- és középvállalkozásokat segítő Széchenyi Újraindítási Lízingkonstrukció .

Széchenyi Lízing MAX+ ügyletekhez a Kormány kamat- és kezelési költség támogatást biztosít, a kedvezményes finanszírozást az Euroleasing Zrt.-n keresztül is igényelhetik a vállalkozások.

Konstrukció feltételei
Szerződéskötés folyamata
Kalkulátor

 

Jogi nyilatkozat

A Széchenyi Újraindítási Lízingkonstrukció elindítása a Széchenyi Kártya Újraindítási Program bevezetéséről szóló 1368/2021. (VI.10.) Korm. határozat alapján történt.

Ez a tájékoztató nem minősül a Ptk. 6:64. §-ban megjelölt, szerződéskötés létesítésére vonatkozó ajánlatnak, kizárólag tájékoztató jellegű, a teljesség igénye nélkül a hivatkozott termék egyes jellemzőit tartalmazza. Az Euroleasing a finanszírozást a mindenkori bírálat alapján nyújtja. Az Euroleasing az Általános Szerződési Feltételekben feltüntetett díjak érvényesítésére jogosult, továbbá a finanszírozással kapcsolatos, harmadik személy részére fizetendő költségeket (pl. hitelbiztosítéki nyilvántartásba vételi díj) jogosult az ügyfélre tovább hárítani. A finanszírozás teljes futamideje alatt Casco / vagyon biztosítás fenntartása szükséges. A Széchenyi Lízing MAX+ lízingkonstrukcióhoz kapcsolódó kamat- és költségtámogatás részletes feltételei a KAVOSZ Zrt. oldalán érhetőek el (www.kavosz.hu).