Sikeres nemzetközi tenderek az MKB-Euroleasingnél 2018 ban!

Az MKB Pénzügyi Csoport eredményeinek és munkájának fontos elismerése, amikor a világ legnagyobb vállalatai választják magyarországi pénzügyi partnerüknek. 2018 decemberében abban a megtiszteltetésben volt része az MKB Pénzügyi Csoportnak, hogy két vezető autógyár, a Fiat és a Honda is az MKB-Euroleasinget választotta a következő évekre a hivatalos finanszírozó partnerének. A döntést mind a két esetben az teszi különösen értékessé, hogy sok évnyi sikeres együttműködést erősít meg az újabb megállapodás, így 2019-ben az MKB-Euroleasing immár 25. éve lesz a Fiat és 10. éve a Honda együttműködő partnere.

A Fiat esetében a negyed százados évforduló ad különös hangsúlyt a megállapodásnak, míg a Honda esetében az jelzi az újabb mérföldkő elérését, hogy a hazai importőr mellett a frankfurti központú Honda Bank GmbH is belépett a magyar piacra. Hosszú idő után tér vissza Magyarországra a Honda globális pénzügyi szolgáltatója, a Honda Financial Services, és a magyarországi bevezetésére látványos finanszírozási akciókkal is készülünk. Érdemes lesz megkérdezni a Honda márkakereskedőket az éppen elérhető finanszírozási konstrukciókról, mert sok esetben kedvezőbb lesz a készpénzes vásárlásnál is a finanszírozást választani.

A lízingkonstrukciók terén nem csak azért érdemes tájékozódni, mert egyre több esetben adnak a gyártók speciális kondíciókat a lízinget választó ügyfeleknek, hanem azért is, mert a kishaszonjárműveknél az idén újra indított NHP program keretében, az NHP Fix alapú lízing konstrukciók adnak kiemelkedően kedvező finanszírozási lehetőséget. A személyautók esetében, pedig egyre több cég ismeri fel, hogy a nyílt végű pénzügyi lízing konstrukció az a megoldás, ami úgy ad lehetőséget az áfa visszaigénylésére, hogy az autó feletti rendelkezési joga is megmarad, szemben például egy bérleti konstrukcióval. Nem véletlen, hogy az MKB-Euroleasing az idei évben rekord kihelyezésre számít, minden idők egyik legerősebb évének ígérkezik az idei, aminek az oka, hogy az autóvásárló ügyfelek számára még soha nem volt annyira kedvező a lízinget választani, mint 2019-ben.

www.hondafinancialservices.hu
www.fiatfinanszirozas.hu