×
 

Együttműködik az Emil Frey Csoport magyarországi leányvállalata és az Euroleasing

Továbbra is a lízingtársaság a Fiat finanszírozási partnere

 

A Magyar Bankholdinghoz tartozó Euroleasing Zrt. a jövőben is tovább folytatja a Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo, Jeep és Abarth gépjárművek vásárlói finanszírozását.

 

Az Euroleasing – illetve elődvállalata – a Fiat csoport magyarországi értékesítési tevékenységében teljes körű pénzügyi szolgáltatásaival 1994 óta folyamatosan működik közre. Hivatalos partner szerepét azt követően is megtartja, hogy a nagy múltú márkák importőri feladatait hónap elejétől az Emil Frey Csoport magyarországi leányvállalata látja el.

 

„Márkaportfóliónk bővítése fokozza az Emil Frey Csoport eddig is sikeres üzleti modelljének hatékonyságát, egyúttal az eddigieknél is előnyösebbé teszi azt a kereskedők, illetve az ügyfelek számára” – jelentette ki Balkányi György, az Emil Frey Csoport magyarországi ügyvezetője. Kiemelte: fontosnak tartják, hogy társaságuk valamennyi fogyasztói igénynek tökéletesen megfelelő finanszírozó partnerrel dolgozzon, és az Euroleasing pontosan ezt nyújtja.

 

„Vállalatunk első lízingfinanszírozási gyári partnere a Fiat csoport volt, kapcsolatunk így ma már közel három évtizedre tekint vissza. Fontos elismerése a korábbi munkánknak, hogy az immár a Stellantis csoportba tagozódó Fiat-márkák hazai értékesítése során továbbra is vállalatunk finanszírozási partnerségére épít az új importőr, az Emil Frey Csoport hazai leányvállalata” – mondta Vály Judit, az Euroleasing vezérigazgatója. Hozzátette: „Megtisztelő számunkra, hogy ebben az új importőri együttműködésben lehetőséget kapunk Európa legnagyobb és legmeghatározóbb autóforgalmazójával közösen dolgozni.”

 

 Háttérinformációk

 

Emil Frey

Az Emil Frey Csoport egy svájci, zürichi székhelyű, családi tulajdonú cég, melyet Emil Frey autószerelő alapított 1924-ben. A vállalatcsoport az autóiparban tevékenykedik, ezen belül nagykereskedelemre, kiskereskedelemre, finanszírozásra, lízingre, logisztikára, valamint autóalkatrész-üzletágra szakosodott. A vállalat számos márkát forgalmaz Európa különböző országaiban, és 22 000 alkalmazottat foglalkoztat.

 

Euroleasing Zrt.

Az Euroleasing a hazai lízingpiac vezető szereplője, amely teljes körű finanszírozási szolgáltatást nyújt személy- és haszongépjárművek, mezőgazdasági gépek, ipari eszközök (fémipari berendezések, nyomdatechnika, orvosi technika, építőipari gépek stb.) beszerzéséhez. A Magyar Bankholding részeként 2022 januárjától az MKB-Euroleasing Autólízing Zrt., a Budapest Bank Zrt. Autófinanszírozási üzletága, a Budapest Lízing Zrt. és a Takarék Lízing Zrt. közösen, egységes irányítás alatt működik Euroleasing néven. Az Euroleasing országos hálózata vállalatokat és magánszemélyeket egyaránt kiszolgál.

 

2022. október 24.