×
 

Díjhátralék kezelés

SMS értesítés díjtartozásról

Amennyiben szerződésén fizetési elmaradást tartunk nyilván, SMS értesítést küldünk az Ön által korábban megadott mobiltelefon számra. Amennyiben lejárt esedékességű tartozását az értesítés időpontjában már rendezte, kérjük tekintse azt tárgytalannak. Ha a befizetés nem történt meg, kérjük, mielőbb rendezze azt.

Felszólító, felmondó levél

Amennyiben késedelmes törlesztő részletének vagy casco díjának a befizetést igazoló csekkszelvényét szeretné faxon megküldeni cégünknek, a +36 1 345-23-27-es faxszámra teheti meg a szerződésszám és rendszám megjelölésével. Amennyiben haladékot szeretne kérni a befizetésre, kérését a +36 1 345 2327-es fax számra vagy a felmondas@euroleasing.hu e-mailcímre küldje el.

Amennyiben Önnek átmeneti anyagi nehézségei támadnak, kérjük, jelezze ezt Társaságunk felé e-mailen (felmondas@euroleasing.hu), faxon (+36 1  345 2327) vagy postai úton (1134 Budapest, Lőportár utca 24.).

Amennyiben Ön előre láthatóan nem fogja tudni tovább fizetni a havi törlesztõrészleteit egyáltalán, fontos, hogy ezt mielőbb jelezze részünkre, hogy megelőzze a további költségek felmerülését (ügyviteli díjak, külső behajtó cég megbízása a tartozás beszedésére). Ilyen esetekben a következő megoldások segíthetnek: – szerződés átvállalása harmadik fél részéről, – a gépjármű értékesítése. Amennyiben egyikre sincs lehetősége, kérjük vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot a megadott elérhetőségek egyikén, akikkel egyeztetni tud a gépjármű leadásáról.

Gépjármű visszavétele

Amennyiben a gépjármű visszavétele után szeretné visszakapni az autót – mert anyagi helyzete lehetővé teszi a törlesztő részletek továbbfizetését – úgy küldje el írásos kérelmét az info@euroleasing.hu e-mail címünkre, vagy elérhetőségeink egyikére, munkatársaink felveszik Önnel a kapcsolatot és tájékoztatják a lehetőségekről. Amennyiben a gépjármű visszavétele után megtörténik annak értékesítése, munkatársaink egy elszámolást küldenek postai úton. Az elszámolás tartalmazza azt az összeget, ami a gépjármű értékesítése után visszajár Önnek, vagy esetlegesen még tartozásként áll fenn. A további tartozás rendezésére vonatkozóan megállapodást köthet Társaságunkkal, ezzel kapcsolatos írásos kérelmét juttassa el hozzánk írásban postai úton, vagy faxon.