Társadalmi szerepvállalás

Mit tehetünk egymásért

1. Környezettudatosság
Mi, az MKB-Euroleasing csoport tagjai nagy hangsúlyt fektetünk a környezetkímélő és energiatakarékos működésre. 2007 óta papírmentes irodai megoldásokkal biztosítjuk papírhasználatunk jelentős csökkentését. Szelektív hulladékgyűjtéssel, hőszigetelt nyílászárókkal és energiatakarékos műszaki berendezéseinkkel igyekszünk támogatni a fenntarthatóságot.

2. Alapítványi támogatások
A gyermekek a mi jövőnk! Ezért is tartjuk fontosnak a Szundi Alvászavaros Gyermekekért Közhasznú Alapítvány támogatását, mely az alvászavaros és belgyógyászati betegségben szenvedő csecsemők és gyermekek számára nyújt segítséget, kivizsgálásuk, kezelésük és gondozásuk támogatásával.

3. Megváltozott munkaképességű kollégák
Az esélyegyenlőség az egyik fő értékünk, melyet nem csupán hirdetünk, hanem gyakorlatban is alkalmazunk. Büszkék vagyunk arra, hogy 2010 óta foglalkoztatunk megváltozott munkaképességű kollégákat, akik értékes tagjai csapatunknak.


Az MKB-Euroleasing és HEIM Pál gyermekkórház együttműködése 2018.05.


Filozófiánk szerint a társadalmi felelősségvállalás egy cég működésének fontos alapköve.
Ennek jegyében 2009-ben alapító tagja és egyben azóta is támogatója lett az MKB-Euroleasing a Szundi Alvászavaros Gyermekekért Közhasznú Alapítványnak, mely a Heim Pál Gyermekkórházon belül működik. Az Alapítvány az alvászavaros és belgyógyászati betegségben szenvedő csecsemők és gyermekek számára nyújt segítséget, kivizsgálásuk, kezelésük és gondozásuk támogatásával.


Az MKB-Euroleasing tanévkezdést támogató kezdeményezése 2018.08.24.

Az MKB-Euroleasing tanévkezdést támogató kezdeményezése során használt és új tanszereket gyűjtött a kollegáktól a hátrányos helyzetű gyerekeknek, melyek szétosztásában az Age of Hope alapítvány segít, akik jó szakmai kapcsolatokat ápolnak külföldi és hazai társszervezetekkel, budapesti iskolákkal, gyermekvédelmi intézményekkel, drogprevenciós alapítványokkal, valamint fokozottan hátrányos helyzetű kistelepülések polgármestereivel.
A cél segítséget nyújtani a bántalmazott vagy mélyszegénységben élő gyermekeknek, megoldást keresni helyzetük könnyebbé tételére.

Az MKB-Euroleasing munkatársainak társadalmi felelősségvállalását kellőképpen reprezentálja, hogy több doboznyi, használt és új iskolakezdési eszközt sikerült összegyűjteni a rászoruló gyerekek részére.