×
 

Társadalmi szerepvállalás

Mit tehetünk egymásért

1. Környezettudatosság

Mi, az Euroleasing csoport tagjai nagy hangsúlyt fektetünk a környezetkímélő és energiatakarékos működésre. 2007 óta papírmentes irodai megoldásokkal biztosítjuk papírhasználatunk jelentős csökkentését. Szelektív hulladékgyűjtéssel, hőszigetelt nyílászárókkal és energiatakarékos műszaki berendezéseinkkel igyekszünk támogatni a fenntarthatóságot.

2. Alapítványi támogatások

A gyermekek a mi jövőnk! Ezért is tartjuk fontosnak a Szundi Alvászavaros Gyermekekért Közhasznú Alapítvány támogatását, mely az alvászavaros és belgyógyászati betegségben szenvedő csecsemők és gyermekek számára nyújt segítséget, kivizsgálásuk, kezelésük és gondozásuk támogatásával.

3. Megváltozott munkaképességű kollégák

Az esélyegyenlőség az egyik fő értékünk, melyet nem csupán hirdetünk, hanem gyakorlatban is alkalmazunk. Büszkék vagyunk arra, hogy 2010 óta foglalkoztatunk megváltozott munkaképességű kollégákat, akik értékes tagjai csapatunknak.


Az Euroleasing és HEIM Pál gyermekkórház együttműködése 2019.


Filozófiánk szerint a társadalmi felelősségvállalás egy cég működésének fontos alapköve.
Ennek jegyében 2009-ben alapító tagja és egyben azóta is támogatója lett az Euroleasing a Szundi Alvászavaros Gyermekekért Közhasznú Alapítványnak, mely a Heim Pál Gyermekkórházon belül működik. Az Alapítvány az alvászavaros és belgyógyászati betegségben szenvedő csecsemők és gyermekek számára nyújt segítséget, kivizsgálásuk, kezelésük és gondozásuk támogatásával.


Együtt a mélyszegénységben élő gyermekekért! 2020.04.30.

Idén is 500 000 Ft-tal támogatjuk az AGE of HOPE alapítványt! 2018-ban, mikor megismertük Tóth Ákost, az Alapítvány vezetőjét, egy kisbuszra volt szükségük ahhoz, hogy teljesíthessék önként vállalt küldetésüket. Lehetőségeikhez mérten a legtöbb nélkülöző gyereket segítik hozzá, hogy megélhessék a nekik járó gyerekkort, ha csak egy különleges nap vagy egy nyári tábor erejéig is. Emellett étellel, tanszerrel és a sporton keresztül való kitörés lehetőségének biztosításával is támogatják a hátrányos helyzetű családokat. Látva elköteleződésüket hitvallásuk iránt és munkájuk gyümölcsét a mosolygós arcokon, akkor úgy döntöttünk, hogy segíteni fogjuk az Alapítvány munkáját. Így már 2018 óta követjük tevékenységüket és minden évben segítünk, ahol tudunk. Legyen szó egy kisbusz megvásárlásának a támogatásáról, kollégáinkkal közös tanszergyűjtésről az iskolakezdés megkönnyítéséhez vagy egyéb anyagi segítségről. Számunkra fontos, hogy minél több helyre eljusson az AGE of HOPE és a lehető legtöbb rászoruló gyereknek nyújtson segítséget.

Köszönjünk a kitartó munkát és fáradhatatlan lelkesedést, ami a jelenlegi helyzetben is töretlenül hajtja előre az AGE of Hope Alapítványt és minden egyes segítőjét!