×
 

Jogi nyilatkozat

Az átlátható, prudens működés jegyében

Szerzői jog

A honlap teljes tartalma, a közétett dokumentumok, képek és írások, illetve az MKB-Euroleasing csoport (MKB-Euroleasing Autólízing Zrt.,Retail Prod Zrt., Euroleasing Kft., I.C.E. Kft., a továbbiakban: MKB-Euroleasing csoport) logója szerzői jogvédelem alatt állnak. Az  MKB-Euroleasing csoport logója és terméknevei a Társaság kereskedelmi  védjegyei.

Felelősség

A honlap bármely részét, az azon található dokumentumokat tilos a Társaság előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül bármilyen formában felhasználni, a személyes használatot meghaladó mértékben vagy célból. A honlapon található minden információ és dokumentum tájékoztató jellegű, azok nem minősülnek ajánlattételnek. A Társaság egyes szolgáltatásaira vonatkozó részletes szabályokat a Társaság Általános Üzletszabályzata, az Általános Szerződési Feltételek és az egyedi szerződés tartalmazza.

Előfordulhat, hogy a weboldalakon az Adatkezelőtől független változtatás történik, ezért – ha a törvény másként nem rendelkezik – az MKB-Euroleasing csoport semmilyen természetű garanciát nem vállal az Ön előtt megjelenő weboldalai pontosságára, megbízhatóságára vagy tartalmára vonatkozóan.

Az MKB-Euroleasing csoport  nem felel azon költségekért, károkért, veszteségekért, amelyek a weboldalak bármelyikének használatával összefüggésben keletkeznek, ide értve a használatra képtelen állapotot, az üzemzavart, az illetéktelen személy által történő megváltoztatást, az információ elvesztését, módosulását.

Az MKB-Euroleasing csoport fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor felülírja vagy elérhetőségüket megszüntesse. Az MKB-Euroleasing csoport nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz.

Személyes adatok védelme

Az MKB-Euroleasing csoport szolgáltatásainak nyújtása során elkötelezett a hatályos adatvédelmi jogszabályok betartása iránt.

Az MKB-Euroleasing csoport adatkezeléséről bővebb információt a Weboldal látogatással összefüggő Adatkezelési Tájékoztatóban olvashat.