×
 

Rólunk

Euroleasing - A fejlődés motorja!

Üdvözöljük az Euroleasing, Magyarország meghatározó lízingcégének honlapján!

Személyre szabható ajánlataink, kiemelt márkakapcsolataink, az MBH Bank országos fiókhálózata, kiterjedt partnerhálózatunk, szakértő tanácsadó kollégáink és fejlett mobilalkalmazásunk, online kalkulátorunk mind-mind ugyanazt a célt szolgálják: meglévő és új ügyfeleink hatékony kiszolgálását, merüljön fel bármilyen finanszírozási kérdés.

Személy- és haszongépjárművek, mezőgazdasági gépek, ipari eszközök, hajók – teljes körű szolgáltatásunk a lízingpiac egészét lefedi.

A nemzetközi tapasztalattal rendelkező menedzsmenttel célul tűztük ki, hogy univerzális szolgáltatóként segítsük partnereinket – legyen szó magánszemélyekről vagy vállalkozásokról – céljaik elérésében. Ezt segíti, hogy 2022 januárjától a Magyar Bankholding tagbankjainak lízingcégei, a Takarék Lízing, a Budapest Lízing, az MKB-Euroleasing, valamint a Budapest Bank Autófinanszírozási üzletága egységes irányítás alatt, integráltan működnek. Ez ma az Euroleasing: mintegy 110 ezer ügyfelet kiszolgáló univerzális lízingvállalat.

Kezdje az ismerkedést velünk az alábbi oldalakon!

  • autostart.hu oldalunkon többféle autómárka ajánlatait tekintheti meg.
  • autohitel.hu oldalunkon online kalkulátor felületet működtetünk, ahol új- és használtautóra készíthet finanszírozási számításokat akár magánszemélytől történő vásárlás esetén is.
  • eszkozlizing.hu oldalunkon kalkulátor segítségével előre megtervezheti pénzügyeit és megismerheti nagyhaszongépjármű, általános gép és mezőgazdasági eszközökre vonatkozó – forint és deviza alapú finanszírozási ajánlataink részleteit vállalkozások, egyéni vállalkozók és őstermelők számára.
  • A Lízing+ konstrukció bevezetésével olyan termékkel jelentünk meg a tagbankjainknál, amely az ügyfelek számára rugalmas, kényelmes és valóban személyre szabható finanszírozási megoldást nyújt.

Forduljon hozzánk bizalommal! Kollégáink segítenek Önnek a legjobb finanszírozási ajánlatot megtalálni!

Vály Judit
vezérigazgató