×
 

Folytatódik a Toyota és az Euroleasing több évtizedes együttműködése

Megújította több mint 20 éve tartó együttműködését az Euroleasing és a Toyota hazai lízingvállalata, azzal a szándékkal, hogy a következő években is hasonlóan szoros maradjon a partnerség a felek között.

 

Az Euroleasing már két évtizede nyújt komplex operációs szolgáltatást a világ piacvezető személygépjármű-gyártója, a Toyota Magyarországon működő lízingvállalatának, a Toyota Pénzügyi Zrt-nek. A két cég a fennálló együttműködés keretében közös értékké emelte a folyamatos fejlődés filozófiáját, amely a Toyota KAIZEN módszertanban ölt testet. A folyamatos fejlődés mind a Toyota, mind az Euroleasing termékeit és szolgáltatásait jellemzi, pozitív hatást gyakorolva a cégek ügyfeleire, partnereire és munkatársaira egyaránt.

 

 

„A világ vezető környezetbarát autógyártója, az elektromos forradalmat negyed évszázada a világ első öntöltő hibrid elektromos autójának bemutatásával elindító, és a részben vagy teljesen elektromos autók fejlesztésében azóta is élen járó Toyota stratégiáját a hosszú távra tervezés jellemzi. Partnert is hosszú távra kerestünk itt Magyarországon és elmondhatjuk, hogy jól választottunk. A több mint 30 éves tapasztalattal rendelkező Euroleasing stabil és megbízható partnerünk, amelyre bátran támaszkodunk a Toyota ügyfelek kiszolgálása során. Együttműködésünk garancia pénzügyi szolgáltatásunk kiváló minőségére, amit partnerünkkel közösen fejlesztünk tovább, építve az Euroleasing fejlesztéseire, innovációjára” – nyilatkozta Kühne Zsolt, a Toyota Pénzügyi Zrt. ügyvezető igazgatója.

 

„Büszkék vagyunk rá, hogy továbbra is együtt dolgozhatunk a Toyota magyarországi leányvállalatával, és hogy az autóipar vezető gyártójának nyújthatunk komplex operációs szolgáltatáscsomagot” – mondta Vály Judit, az Euroleasing vezérigazgatója. Hozzátette: „A lízingpiac vezető szereplőjeként természetes, hogy intenzíven együtt dolgozunk a járműszektorral, ezért igyekszünk erre irányuló kapcsolatainkat folyamatosan fejleszteni.”

 

Az Euroleasing, amely több mint 100 ezer ügyfélszerződés kezelését biztosítja, az újonnan kihelyezett összesített lízingállomány alapján 20 százalékot jelentősen meghaladó piaci részesedéssel rendelkezik, ezáltal vezető pozíciót tölt be a hazai lízingpiacon.

 

 

 

 

Háttérinformációk

 

Toyota Pénzügyi Zrt. – Toyota Financial Services Hungary

A világszerte több mint 40 éve működő TFS a világ legnagyobb gépjármű finanszírozó csoportja, 40 országban szolgálja ki a Toyota csoporthoz tartozó márkák iránt érdeklődő ügyfeleket.

A 100%-ban Toyota tulajdonú magyar leányvállalatot – Toyota Pénzügyi Zrt. néven – 2002-ben alapította a japán anyacég azzal a céllal, hogy a Toyota márkától megszokott színvonalú és minőségű pénzügyi szolgáltatásokkal szolgálja ki az ügyfeleket. Az eltelt 20 év alatt a Toyota Pénzügyi Zrt. több mint 40 ezer ügyfélszerződést kötött, és pénzügyi termékeinek köszönhetően még elérhetőbbé váltak a megbízhatóságáról, forradalmi technológiáiról és műszaki megoldásairól ismert Toyota és prémium márkája, a Lexus modelljei.

Euroleasing Zrt.

Az Euroleasing a hazai lízingpiac vezető szereplője, amely teljes körű finanszírozási szolgáltatást nyújt személy- és haszongépjárművek, mezőgazdasági gépek, ipari eszközök (fémipari berendezések, nyomdatechnika, orvosi technika, építőipari gépek stb.) beszerzéséhez. A Magyar Bankholdgying részeként 2022 januárjától az MKB-Euroleasing Autólízing Zrt., a Budapest Bank Zrt. Autófinanszírozási üzletága, a Budapest Lízing Zrt. és a Takarék Lízing Zrt. közösen, egységes irányítás alatt működik Euroleasing néven. Vállalatokat és magánszemélyeket egyaránt kiszolgálva az Euroleasing országos hálózattal rendelkezik.

 

Sajtókapcsolat

Kozma Levente Mihály

Goodwill Communications

Mobil: 0036 70 645 8274

E-mail: kozma@gwc.hu

 

 

 

2022. október 17.