×
 

Európában egyedülálló finanszírozási kalkulátor a Kia Magyarország weboldalán az MKB-Euroleasingtől

 

A Kia európai hálózatában elsőként a magyar importőr autókonfigurátor weboldalán érhető el integrált lízingdíj kalkulátor, melyet az MKB-Euroleasing fejlesztett, és amely már a gépjármű kiválasztása során aktuális és pontos információt nyújt a rendelkezésre álló finanszírozási ajánlatokról az érdeklődők számára.

 

A lízingkalkulátor különlegessége a jelenleg elterjedt megoldásokkal összehasonlítva abban rejlik, hogy teljes mértékben az autóvásárlási, -konfigurálási folyamatba integrálva működik. Ennek a vásárlók számára első számú kézzel fogható előnye az, hogy az adott autóra elérhető indikatív finanszírozási ajánlatot jelenít meg. Szintén lényeges, hogy a felhasználónak nem kell külön opciókban, kitöltendő mezőkben elvesznie, ezáltal az autó kiválasztásának folyamata nagymértékben egyszerűsödik.

 

 

Hogyan működik?

 

A Kia Magyarország honlapján, ugyanazon az oldalon, ahol az érdeklődők az autót konfigurálhatják, a kiválasztott modell alapján a kalkulátor rögtön betölti az ahhoz tartozó finanszírozási konstrukciót, majd megjeleníti a várható törlesztőrészlet összegét és a THM mértékét.

 

KIA FINANCE

 

A finanszírozás valós idejű számításához a kalkulátor a konfiguráció során folyamatosan figyeli a kiválasztott modellt, a felszereltségek, színek és egyéb opciók módosításait, illetve a motorizáció adatait, mely a regisztrációs adó pontos számításához is szükséges. Ezen információk figyelembevételével, a mindig aktuális vételár alapján dinamikusan kalkulálja és jeleníti meg az adott pillanatban érvényes finanszírozási konstrukciót, így nincs szükség arra, hogy újabb lépésekben vagy más oldalakról további információt szerezzen be, így egykapus megoldásként a kalkulátor nagymértékben megkönnyíti a vásárlás előtti döntést.

 

„Büszkék vagyunk arra, hogy a Kiával Európában elsőként tudtuk elindítani ezt a fejlesztést, és külön örömmel tölt el, hogy a Kia Magyarországnak köszönhetően egy nyitott, innovatív partnerrel dolgozhattunk együtt. Bízunk abban, hogy pozitív fogadtatásra talál ez a szolgáltatás a piacon, és a leendő autóvásárlók rövid időn belül egyre több importőr, forgalmazó online felületein találkozhatnak a kalkulátorunkkal” – mondta Vály Judit, az MKB-Euroleasing vezérigazgatója. Hozzátette: a lízingpiac meghatározó szereplőjeként a vállalat feladatának, egyben felelősségének tartja az állandó innovációt annak érdekében, hogy mind forgalmazó partnerei, mind azok ügyfelei, vásárlói számára a legszínvonalasabb finanszírozási hátteret biztosítsa.

 

MKB-Euroleasing: 30 éve a piacon

Az ország egyik vezető lízingszolgáltatójaként az MKB-Euroleasing széles termékkörrel várja az érdeklődőket: a gépjárműlízing mellett megoldásokat kínál mezőgazdasági gépek és nagyhaszongépjárművek, építőipari, logisztikai és orvosi eszközök beszerzésének a finanszírozására is. Közvetítő partnereiken keresztül országosan több mint 400 helyszínen – autókereskedésekben, bankfiókokban és egyéb finanszírozó partnereknél – van jelen, megbízhatóságát pedig jól jelzi, hogy a vállalat idén már alapításának a 30. évfordulóját ünnepli.

 

2021. július 15.