×
 

MKB-Euroleasing egyedüli finanszírozóként a Budapest Autó Show-n

 

Budapest, 2019. október 25. – Az MKB-Euroleasing, az MKB Pénzügyi Csoport tagjaként önálló standdal jelenik meg a hétvégén megrendezésre kerülő Budapest Autó Show-n. Az eseményen az MKB-Euroleasing a finanszírozó cégek között egyedüliként képviselteti magát.

A Millenáris Park B épületében – a kiállítóknak köszönhetően – az érdeklődőknek lehetőségük nyílik megismerni a 2019-es év autós újdonságait, megtekinteni és kézzel foghatóvá tenni a legnagyobb autós márkák legújabb modelljeit, továbbá konzultálni neves hazai szakemberekkel és márkanagykövetekkel.

Az MKB-Euroleasing – Magyarország egyik legnagyobb és talán legdinamikusabban fejlődő lízing vállalata – egyedüli finanszírozóként állít ki a neves eseményen, amelynek központi témája a környezetvédelem és a környezetvédelmi előírásoknak való megfelelés. Vezető lízingvállalatként az MKB-Euroleasing számára fontos a fenntartható jövő, így a rendezvényen való megjelenés fókuszában főként új, környezetkímélő gépjárművek finanszírozása áll. Az MKB-Euroleasing jelenléte ebben a szegmensben a legerősebb a piacon – ezzel is elősegítve számos használt, alacsonyabb környezetvédelmi besorolású autó lecserélését új, modern technológiával rendelkező gépjárművekre, egyben hozzájárulva az autók városi környezeti terhelésének csökkentéséhez.

2020-ban terveink közt szerepel olyan megoldások, technológiák bevezetése, melyek nemcsak, az egyszerűbb, digitális ügyintézést teszik lehetővé, hanem egyben hozzájárulhatnak egy, a jövőben élhetőbb környezet fenntartásához is.

Az MKB-Euroleasing letisztult látványos standdal, kedvezményes finanszírozási ajánlatokkal, kvízjátékkal, és ajándékkal vár minden autó, lakóautó, motor és elektromos autó iránt érdeklődőt!

Vály Judit, az MKB-Euroleasing vezérigazgatója:

Anyaként fontos számomra, hogy közös erővel olyan vállalatot építsünk, amely a klasszikus értékrend megtartása mellett képes a legújabb technológiákat felhasználva egy piacvezető, környezettudatos vállalattá válni, meghatározza a piaci trendeket és így alakítja a jövőt egy, a gyermekeink számára is élhetőbb jövővé.

 

 

2019. október 25.