×
 

MKB Pénzügyi Csoport: partnerségben a kis- és középvállalatokkal

Az MKB Bank és az MKB-Euroleasing – az MKB Pénzügyi Csoport tagja – felelős pénzügyi partnerként, komplex pénzügyi szolgáltatásokkal támogatja lakossági és vállalati partnereit.   

Az MKB Pénzügyi Csoport fontosnak tartja, hogy minden olyan szakmai és pénzügyi fórumon jelen legyen, ahol az innováció, a digitalizáció központi szerepet kap, ezért az MKB Bank és az MKB-Euroleasing közös standdal várja a látogatókat május 14-e és 17-e között a Hungexpon megrendezésre kerülő MACH-TECH – IPAR NAPJAI kiállításon.

A rendszeresen megrendezésre kerülő nemzetközi kiállításon a különböző gazdasági ágazatok szereplői – az idei évben 20 ország több mint 550 vállalata – mutatják be szakmai újdonságaikat, innovatív megoldásaikat és Ipar 4.0 fejlesztéseiket.

Tekintettel arra, hogy a magyarországi TESLA importőr hivatalos finanszírozó partnere az MKB-Euroleasing, a TESLA UNIVERSAL FINANCE bemutatkozásaként egy tisztán elektromos meghajtású Tesla Model S autó is kiállításra kerül az MKB Pénzügyi Csoport standján.

Vály Judit, MKB-Euroleasing vezérigazgató:

Az MKB-Euroleasing működését a folyamatos innováció határozza meg. Minden előremutató fejlesztés közel áll hozzánk, szeretünk úttörők lenni a megoldásainkkal. Azért is fontos, hogy az Ipar 4.0 legújabb megoldásainak legnagyobb hazai rendezvényén kiállítóként is jelen legyünk, mert a kiállítás jó alkalom arra, hogy az MKB Pénzügyi Csoport bemutassa saját innovatív megoldásait.

Az MKB-Euroleasing a gép- és eszközfinanszírozás területén meghatározó piaci szereplőként áll partnerei rendelkezésére, legyen szó forint vagy euro finanszírozási igényről, akár uniós támogatással megvalósuló beruházás esetén is.

MKB Bank Zrt; MKB-Euroleasing Zrt.

Bővebb információk: sajto@mkb.hu   

2019. május 24.