×
 

Piacvezető pozícióban az Euroleasing

Az Euroleasing az elmúlt időszakban több lízing szegmensben is tovább erősödött, ami összességében piacvezető pozíciót eredményezett derül ki a Magyar Lízingszövetség legfrissebb jelentéséből.

 

A Magyar Lízingszövetség, mint a hazai eszközfinanszírozó cégek szakmai érdekképviseleti szervezete, harmadik negyedévre vonatkozó adatai szerint az Euroleasing több szegmensben is piacvezető pozíciót tudhat magáénak az év első 9 hónapját figyelembe véve Így a személy- és haszonjármű, a mezőgazdasági gépek és az egyéb eszköz kategóriákban is a legtöbb új finanszírozást az Euroleasing folyósította.

 

Ez az eredmény a lízingpiac egészét nézve is első helyet jelent mind az új szerződéskötések, mind a teljes kihelyezés tekintetében.

 

„Nagy büszkeséget jelent számomra ügyfeleink töretlen bizalma és növekvő száma: ezek az eredmények visszaigazolják, hogy a helyes úton járunk. Itt szeretném megköszönni kollégáim valóban elhivatott munkáját és partnereink, importőreink elkötelezett együttműködését.” – mondta Vály Judit, az Euroleasing Zrt. vezérigazgatója, hozzátéve: „Növekedésünknek komoly lökést adott az a stabil háttér, melyet tulajdonosunk révén a MBH Bank Csoport biztosít számunkra: a bank- és lízingpiaci fúzió révén rendkívül koncentrált szaktudáshoz jutottunk, a méretgazdaságosság irányába tett lépések pedig biztos alapot jelentenek a további fejlesztésekhez.”

 

Vály Judit elmondta: „Természetesen nem állunk meg itt, rövid- és középtávú stratégiánkban számos ambiciózus minőségi és mennyiségi fejlesztési célt fogalmaztunk meg. Egyik nagyon határozott törekvésünk piaci kapcsolataink folyamatos bővítése: noha jelenleg is számos autógyártó, illetve márka hazai finanszírozási partnere vagyunk importőri együttműködéseken keresztül, igyekszünk folyamatosan bővíteni ilyen irányú kapcsolatainkat. Ennek a folyamatnak legutóbbi lépése volt az ősz folyamán a Gablini-csoporttal kötött megállapodásunk, mely alapján az Euroleasing biztosítja egy igazi járműkülönlegesség, az Ineos Grenadier finanszírozási hátterét.”

 

Az Euroleasing Zrt.

Az Euroleasing a hazai lízingpiac egyik vezető szereplője, amely több évtizedes szakmai tapasztalatára és széles körű márkakapcsolataira építve korszerű finanszírozási szolgáltatást nyújt motor, személy- és haszongépjárművek, mezőgazdasági gépek és ipari eszközök beszerzéséhez. Kényelmesen használható online felületeivel és országos hálózatával az Euroleasing vállalatokat és magánszemélyeket egyaránt k

2023. november 6.