×
 

Az Euroleasing élen jár a gazdaságélénkítő finanszírozási megoldások nyújtásában

 

A lízingcég és az MKB Bank közös standdal vesz részt a MACH-TECH Ipar Napjai kiállításon

 

A rendezvényre kilátogató, finanszírozási megoldást kereső vállalkozások megismerhetik az Euroleasing portfólióját, amelyek között megtalálhatók az elmúlt időszak népszerű gazdaságiélénkítő finanszírozási konstrukciói is. A bankcsoport élen jár az EXIM Fordulat és Exportélénkítő támogatott termékekben, valamint a Széchenyi Lízing GO! konstrukcióban, amelynek kidolgozásában az Euroleasing már a kezdetektől fogva részt vett. A 2022 júniusában még elérhető támogatott termékek kedvező feltételei és rugalmas felhasználhatóságuk nagy segítséget jelentenek a hazai KKV szektor eszközigényeinek és beruházásainak finanszírozásában.

 

„Az Euroleasingnél fontosnak tartjuk, hogy meglévő és új ügyfeleink igényeit egyaránt a lehető legalaposabban feltérképezzük, és ebben a személyes találkozásnak kiemelt szerepe van. Erre biztosít most lehetőséget az Ipar Napjai kiállítás, ahol szakértőinktől első kézből kaphatnak információt finanszírozási megoldásainkról az érdeklődők. A vállalkozások számára kulcsfontosságú, hogy a gyorsan változó kamatkörnyezetben valóban az optimális finanszírozási megoldásokat választhassák, és ez az, amiben mi partnerek tudunk lenni” – mondta Vály Judit, az Euroleasing Zrt. vezérigazgatója.

 

Az MKB Bank – felismerve a kisvállalkozók igényeit – olyan új, piaci kamatozású termékcsaládot vezetett be, amely széles körűen felhasználható, beruházások, forgóeszközök és a napi likviditás finanszírozására egyaránt alkalmas. A termékek alternatívát nyújthatnak a Széchenyi Kártya Program hiteleire is.

 

„A hazai kisvállalkozások versenyképességéhez elengedhetetlen, hogy elsajátítsák a legmodernebb technológiák és digitális megoldások használatát, hiszen így tudnak gyorsan és rugalmasan reagálni a piaci kihívásokra. Mi azon dolgozunk, hogy minél jobban segítsük őket, és ne a finanszírozás jelentsen akadályt egy-egy beruházás megvalósításában. Ehhez támogatott termékeket és egyéb személyre szabható konstrukciókat tudunk nyújtani az ügyfeleink számára” – jelentette ki Ginzer Ildikó az MKB Bank Sztenderd kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese

 

Az Ipar Napjai nemzetközi ipari szakkiállítást idén május 10-13. között rendezik meg a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban; számos hazai és külföldi kiállítóval. Az Euroleasing és az MKB Bank közös standja az A pavilonban található.

 

 

Háttérinformációk

 

Az Euroleasingről

Az Euroleasing a hazai lízingpiac vezető szereplője, mely teljes körű finanszírozási szolgáltatást nyújt személy- és haszongépjárművek, mezőgazdasági gépek és ipari eszközök beszerzéséhez. Vállalatokat és magánszemélyeket egyaránt kiszolgálva az Euroleasing országos fiókhálózattal rendelkezik. 2021 januárjától a Magyar Bankholding részeként a lízingpiac négy meghatározó szereplője, az MKB-Euroleasing Autólízing Zrt., a Budapest Bank Zrt. Autófinanszírozási üzletága, a Budapest Lízing Zrt. és a Takarék Lízing Zrt. közösen, egységes irányítás alatt működik Euroleasing néven.

 

Az MKB Bankról

A több mint 70 éves piaci jelenléttel rendelkező MKB Bank a magyar bankrendszer és a hazai finanszírozási piac egyik meghatározó szereplője. Célja, hogy minél egyszerűbben, gyorsabban és a megszokott szakértelemmel nyújtson ügyfeleinek pénzügyi szolgáltatásokat – a lehető legszélesebb körben, a legkorszerűbb megoldásokkal. A bank hagyományosan erős nagyvállalati, privátbanki ügyfélkörrel, tanácsadói és elemzői képeségekkel rendelkezik. A pénzintézet elsőszámú alapértéke az ügyfelek professzionális kiszolgálása, amelynek legfontosabb elemei az ügyfélkapcsolat és -élmény, az értékőrzés és -teremtés, valamint az innovatív banki megoldások.

 

A bank 2022. március 31-én egyesült a Budapest Bankkal, amely a lakossági szolgáltatások mellett évtizedeken keresztül volt a hazai kis- és középvállalkozások elkötelezett partnere. A 100 százalékban magyar tulajdonú, egyesült MKB Bank 66 városban összesen 143 bankfiókból és 184 db ATM-ből álló országos hálózatával teljes körű pénzügyi szolgáltatásokat nyújt a lakosság és a vállalatok számára.

 

Az MKB Bank a Takarékbankkal együtt a Magyar Bankholding Csoport tagja, amelyről bővebb tájékoztatást a www.magyarbankholding.hu oldalon olvashat.

2022. május 13.