×

Márkafinanszírozási akciók

HONDA 5,99% EUR akció

THM:
4,9%-5,9%

 • Akció időtartama*: 2024.04.04-visszavonásig
 • Érintett modellek: minden új Honda gépjármű
 • Finanszírozási forma: nyíltvégű és zártvégű pénzügyi lízing
 • Finanszírozást igénybe vehető ügyfélkör: egyéni vállalkozók, társas vállalkozások
 • Devizanem: EUR**
 • Kamatozás: rögzített (FIX)
 • Minimális önerő zártvégű pénzügyi lízing esetén: 20% (bruttó vételárra vetítve)
 • Maximális önerő nyíltvégű pénzügyi lízing esetén: 60% (bruttó vételárra vetítve)
 • Futamidő: 36 – 84 hó
 • Minimálisan finanszírozott összeg: 3 000 000 Ft
 • THM: 4,9%-5,9%
 • Ügyleti kamat: 5,64%-5,99%
 • Casco biztosítás megkötése kötelező

* Jelen ajánlatban meghatározott feltételek az akció lejáratának időpontjáig benyújtott finanszírozási kérelmek esetén alkalmazandók, amennyiben az ügyfél megfelel a bírálati feltételeknek. Az ajánlatban szereplő finanszírozási kondíciók érvényességét befolyásolja a kereskedő partnereknél rendelkezésre álló készlet.

** EUR finanszírozás kizárólag EUR bevétellel rendelkező vállalkozások számára érhető el. Olyan vállalkozás igényelheti, melynek havi euró (vagy az euróhoz kapcsolódó deviza) árbevétele meghaladja a havi törlesztőrészlet összegét (nyíltvégű lízing esetén a nettó lízingdíjat)

Jogi nyilatkozat

Jelen finanszírozási ajánlat kizárólag az Euroleasing Zrt. mint finanszírozást nyújtó társaság (továbbiakban: finanszírozó) euró alapú, rögzített kamatozású, nyíltvégű és zártvégű pénzügyi lízing ajánlata, amely minimum 20%, nyíltvégű pénzügyi lízing esetén maximum 60% kezdő lízingdíj, valamint minimum 36 hónap és maximum 84 hónap futamidő esetén érvényes. A folyósítás feltétele a pozitív hitelbírálat. Az ügyfelet terheli zártvégű pénzügyi lízing esetén a gépjármű tulajdonjogának a futamidő végén történő megszerzésére tekintettel fizetendő visszterhes vagyonszerzési illeték, nyíltvégű pénzügyi lízing esetén fizetendő visszterhes vagyonszerzési illeték összegének 25%-a, mely a gépjármű forgalomba helyezésekor esedékes. A THM meghatározása az aktuális Üzletszabályzatban foglalt feltételek, illetve hatályos jogszabályok figyelembevételével történik, a feltételek változása esetén ennek mértéke módosulhat. A konkrét ajánlatban és szerződésben a THM megjelenítése finanszírozó részéről a jogszabály rendelkezései szerint legalább 1 tizedesjegyig kerekítve történik. A finanszírozó az Üzletszabályzatában feltüntetett díjak érvényesítésére jogosult, továbbá a finanszírozással kapcsolatos, harmadik személy részére fizetendő költségeket (pl. hitelbiztosítéki nyilvántartásba vételi díj: 7.000 Ft) jogosult az ügyfélre továbbhárítani. THM: 4,9%-5,9%. A THM nem tükrözi a finanszírozás kamatkockázatát és nem tartalmazza a casco biztosítás díját. A finanszírozás teljes futamideje alatt Casco biztosítás fenntartása szükséges. Euró alapú finanszírozás kizárólag euró árbevétellel rendelkező olyan vállalkozások számára érhető el, amelynek havi euró (vagy az euróhoz kapcsolódó deviza) árbevétele meghaladja a havi törlesztőrészlet összegét (nyíltvégű lízing esetén a nettó lízingdíjat). Az akció minden új Honda gépjárműre érvényes. A finanszírozott összeg minimális mértéke 3.000.000 Ft.  A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a finanszírozó fenntartja a finanszírozási kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Az akció visszavonásig tart. Jelen ajánlatban meghatározott feltételek lejárat időpontjáig benyújtott finanszírozási kérelmek esetén alkalmazandók, amennyiben az ügyfél megfelel a bírálati feltételeknek. Az ajánlatban szereplő finanszírozási kondíciók érvényességét befolyásolja a kereskedő partnereknél rendelkezésre álló készlet.

Reprezentatív példa EUR alapú zártvégű pénzügyi lízing esetén rögzített kamatozással:
Honda HR-V e:HEV modellre:
Bruttó vételár: 34.471,-EUR, futamidő:  60 hónap, bruttó finanszírozott összeg: 7.677,-EUR, induló bruttó havi törlesztő részlet 147,-EUR, bruttó önerő kalkulált összege: 26.794,-EUR, THM: 5,9%, rögzített kamatozású ügyleti kamat: 5,59%, lízingbevevő által fizetendő teljes összeg: 8.817,-EUR, casco biztosítás megkötése és fenntartása mellett.

Reprezentatív példa EUR alapú nyíltvégű pénzügyi lízing esetén rögzített kamatozással:
Az alábbi reprezentatív példa a THM rendelettől eltér, mivel a finanszírozó az abban foglalt finanszírozási összeggel nem nyújtja a konstrukciót.

Honda HR-V e:HEV modellre:
Bruttó vételár: 34.523,-EUR, futamidő: 60 hónap, bruttó finanszírozott összeg: 13.810,-EUR, induló bruttó havi törlesztő részlet: 129,-EUR, bruttó önerő kalkulált összege: 20.713,-EUR, THM: 5,0%, bruttó maradványérték: 8.631,-EUR, rögzített kamatozású ügyleti kamat: 5,99%, lízingbevevő által fizetendő teljes összeg vételi jog gyakorlásával: 16.498,-EUR, lízingbevevő által fizetendő teljes összeg vételi jog gyakorlása nélkül: 7.867,-EUR, casco biztosítás megkötése és fenntartása mellett.
A finanszírozási kalkuláció az Áfa-val növelt regisztrációs adót tartalmazza.