×

Márkafinanszírozási akciók

MAZDA ALL MAX 4,9% akció

THM:
4,0%-4,9%

 • Akció időtartama*: 2024.04.11 – 2024.09.30.
 • Finanszírozási forma: nyíltvégű és zártvégű pénzügyi lízing
 • Finanszírozást igénybe vehető ügyfélkör: magánszemélyek, egyéni vállalkozók, társas vállalkozások
 • Devizanem: HUF
 • Érintett modellek: minden új Mazda gépjármű
 • Kamatozás: rögzített (FIX)
 • Minimális önerő: 40% (bruttó vételárra vetítve)
 • Maximális önerő nyíltvégű pénzügyi lízing esetén: 60% (bruttó vételárra vetítve)
 • Futamidő: 36 – 60 hó
 • Minimálisan finanszírozott összeg: 1.000.000,-
 • THM esetén: 4,0%-4,9%
 • Ügyleti kamat: 4,69%-4,99%
 • Kizárások: demó autók
 • Casco biztosítás megkötése kötelező

* Jelen ajánlatban meghatározott feltételek az akció lejáratának időpontjáig benyújtott finanszírozási kérelmek esetén alkalmazandók, amennyiben az ügyfél megfelel a bírálati feltételeknek. Az ajánlatban szereplő finanszírozási kondíciók érvényességét befolyásolja a kereskedő partnereknél rendelkezésre álló készlet.

Jogi nyilatkozat

Jelen finanszírozási ajánlat kizárólag az Euroleasing Zrt. mint finanszírozást nyújtó társaság (továbbiakban: finanszírozó) forint alapú, rögzített kamatozású, nyíltvégű és zártvégű pénzügyi lízing ajánlata, amely minimum 40%, nyíltvégű pénzügyi lízing esetén maximum 60% kezdő lízingdíj, valamint minimum 36 hónap és maximum 60 hónap futamidő esetén érvényes. A folyósítás feltétele a pozitív hitelbírálat. Az ügyfelet terheli zártvégű pénzügyi lízing esetén a gépjármű tulajdonjogának a futamidő végén történő megszerzésére tekintettel fizetendő visszterhes vagyonszerzési illeték, nyíltvégű pénzügyi lízing esetén fizetendő visszterhes vagyonszerzési illeték összegének 25%-a, mely a gépjármű forgalomba helyezésekor esedékes. A THM meghatározása az aktuális Üzletszabályzatban foglalt feltételek, illetve hatályos jogszabályok figyelembevételével történik, a feltételek változása esetén ennek mértéke módosulhat. A konkrét ajánlatban és szerződésben a THM megjelenítése finanszírozó részéről a jogszabály rendelkezései szerint legalább 1 tizedesjegyig kerekítve történik. A finanszírozó az Üzletszabályzatában feltüntetett díjak érvényesítésére jogosult, továbbá a finanszírozással kapcsolatos, harmadik személy részére fizetendő költségeket (pl. hitelbiztosítéki nyilvántartásba vételi díj: 7.000 Ft) jogosult az ügyfélre továbbhárítani. THM: 4,0%-4,9%. A THM nem tükrözi a finanszírozás kamatkockázatát és nem tartalmazza a casco biztosítás díját. A finanszírozás teljes futamideje alatt Casco biztosítás fenntartása szükséges. Az akció kizárólag új Mazda gépjárművekre érvényes. A finanszírozott összeg minimális mértéke 1.000.000 Ft. A tájékoztatás nem teljeskörű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a finanszírozó fenntartja a finanszírozási kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. A Mazda márkakereskedések, mint közvetítők az Euroleasing Zrt. finanszírozó megbízásából és képviseletében járnak el. Az akció 2024.09.30-ig tart. Jelen ajánlatban meghatározott feltételek lejárat időpontjáig benyújtott finanszírozási kérelmek esetén alkalmazandók, amennyiben az ügyfél megfelel a bírálati feltételeknek. Az ajánlatban szereplő finanszírozási kondíciók érvényességét befolyásolja a kereskedő partnereknél rendelkezésre álló készlet. 

Reprezentatív példa zártvégű pénzügyi lízing esetén rögzített kamatozással:
Mazda CX-60 Prime-Line modellre:
Bruttó vételár: 21.079.900,-Ft, futamidő:  60 hónap, bruttó finanszírozott összeg: 3.000.000,-Ft, induló bruttó havi törlesztő részlet 56.204,-Ft, bruttó önerő kalkulált összege: 18.079.900,-Ft, THM: 4.9%, rögzített kamatozású ügyleti kamat: 4,70%, lízingbevevő által fizetendő teljes összeg: 3.372.234,-Ft, casco biztosítás megkötése és fenntartása mellett.                                                                                             

Reprezentatív példa nyíltvégű pénzügyi lízing esetén rögzített kamatozással:
Az alábbi reprezentatív példa a THM rendelettől eltér, mivel a finanszírozó az abban foglalt finanszírozási összeggel nem nyújtja a konstrukciót.
Mazda CX-5 modellre:
Bruttó vételár: 13.165.520,-Ft, futamidő: 60 hónap, bruttó finanszírozott összeg: 5.266.207,-Ft, induló bruttó havi törlesztő részlet: 46.365,-Ft, bruttó önerő kalkulált összege: 7.899.313,-Ft, THM: 4,1%, bruttó maradványérték: 3.291.380,-Ft, rögzített kamatozású ügyleti kamat: 4,99%, lízingbevevő által fizetendő teljes összeg vételi jog gyakorlásával: 6.118.610,-Ft, lízingbevevő által fizetendő teljes összeg vételi jog gyakorlása nélkül: 2.827.230,-Ft, casco biztosítás megkötése és fenntartása mellett.
A finanszírozási kalkuláció az Áfa-val növelt regisztrációs adót tartalmazza.