×
 

SMART Lízing applikáció

Minden ami autó

  • Törlesztőrészlet kalkulátor
  • Autós tesztek
  • Autós hírek
  • Autós online piactér
  • Új- és használtautók
  • E-Ügyfél
  • MKB Plaza – kupon napok minden nap
Smart Lízing applikáció parancsikon

Az alkalmazás elérhető iOS és Android rendszerű mobilkészülékekre egyaránt.
Alkalmazás letöltése:

Amilyen bonyolultan hangzik az, hogy mobil autólízing-kalkulátor alkalmazás, legalább annyira egyszerű és praktikus mindaz, amit a Smart Lízing nyújt a felhasználóknak.
Röviden: az alkalmazás megkönnyíti és akár fel is gyorsíthatja az autóvásárlás folyamatát.

A Smart Lízing elsősorban egy minden igényt kielégítő, bőséges és széleskörű adatbázis, ami abban segít a felhasználóknak, hogy megtalálják a számukra legideálisabb új vagy használt autót. De természetesen ez még nem minden! Az alkalmazás sokkal többet tud annál, hogy megtaláljuk a nekünk tetsző autót.

A Smart Lízinggel egy-egy konkrét autóra online lízing kalkulációt kaphatunk, sőt, lehetőségeink és anyagi helyzetünk alapján az előminősítést is elvégzi az alkalmazás, de elindíthatjuk vele a szerződéskötési folyamatot is, és az MKB-Euroleasing ügyfélszolgálatával is megkezdhetjük a kapcsolatfelvételt.

Nyereményjáték

Nyakunkon a karácsony, de még nem tudod, kinek mit vegyél? Mi segítünk! Az ünnepek közeledtével arra gondoltunk, hogy mi is besegítünk a karácsonyi ajándékok beszerzésébe. Ezért kitaláltunk egy játékot, amelyben az első három helyezett fantasztikus nyereményekkel gazdagodhat.

Ahhoz, hogy részt vehess a játékban, nem kell mást tenned, mint bekövetni az MKB-Euroleasing Facebook oldalát, majd készíteni egy ötletes, frappáns selfie-t.

A selfie-n a Smart Lízing applikáció Lízingkalkulátor funkcióját használva létező vagy kitalált járműre vonatkozóan kalkulációt kell végezned és a képet, illetve egy linket a saját Facebook profilodhoz
kell emailben elküldened az euroleasingjatek@speedzone.hu e-mail címre. A képek ezt követően feltöltésre kerülnek az MKB-Euroleasing Facebook oldalára.

A fotó elkészítésére és beküldésére mostantól 2 héten keresztül van lehetőséged (2020.11.24. 23:59:59-ig). Ezután kezdődhet a like gyűjtés!

A selfie-re a feltöltés után 48 órán át gyűjtheted a like-okat, aki a legtöbb like-ot kapja a fotójára, az nyeri meg a fődíjat, ami nem más, mint egy Seiko Prospex „Save the Ocean” óra, valamint 50.000 Ft értékű vásárlási utalvány, amit az Ipon webáruházban használhatsz fel. Nem te nyertél? Semmi gond. A második legtöbb like-ot gyűjtött játékos 70.000, míg a harmadik 50.000 Ft értékű Ipon vásárlási utalvánnyal gazdagodik.

Számolásra fel!

SMART Lízing nyereményjáték játékszabályzat és részvételi feltételek