×

Márkafinanszírozási akciók

HONDA BASIC akció

THM:
7,6%-21,2%

 • Akció időtartama*: 2024.07.01 – visszavonásig
 • Érintett modellek: MINDEN új Honda gépjármű
 • Finanszírozási forma: zárt-, és nyíltvégű pénzügyi lízing konstrukció
 • Devizanem: HUF
 • Kamatozás: fix (rögzített) és változó
 • THM: 7,6%-21,2%
 • Ügyleti kamat: 8,82%-19,33%
 • Minimális önerő: 20%
 • Maximális önerő nyíltvégű pénzügyi lízing esetén: 60%
 • Futamidő: 24 – 84 hónap
 • Minimálisan finanszírozott összeg: 3.000.000 Ft
 • Casco biztosítás megkötése kötelező

* Jelen ajánlatban meghatározott feltételek az akció lejáratának időpontjáig benyújtott finanszírozási kérelmek esetén alkalmazandók, amennyiben az ügyfél megfelel a bírálati feltételeknek. Az ajánlatban szereplő finanszírozási kondíciók érvényességét befolyásolja a kereskedő partnereknél rendelkezésre álló készlet.

Az akcióban résztvevő modellek finanszírozása:
https://www.hondafinancialservices.hu/

Jogi nyilatkozat

Jelen finanszírozási ajánlat kizárólag az Euroleasing Zrt. mint finanszírozást nyújtó társaság (továbbiakban: finanszírozó) forint alapú, változó és rögzített kamatozású, nyíltvégű és zártvégű pénzügyi lízing ajánlata, amely minimum 20% kezdő lízingdíj, valamint minimum 24 hónap és maximum 84 hónap futamidő esetén érvényes. A folyósítás feltétele a pozitív hitelbírálat. Az ügyfelet terheli zártvégű pénzügyi lízing esetén a gépjármű tulajdonjogának a futamidő végén történő megszerzésére tekintettel fizetendő visszterhes vagyonszerzési illeték, nyíltvégű pénzügyi lízing esetén fizetendő visszterhes vagyonszerzési illeték összegének 25%-a, mely a gépjármű forgalomba helyezésekor esedékes. A THM meghatározása az aktuális Üzletszabályzatban foglalt feltételek, illetve hatályos jogszabályok figyelembevételével történik, a feltételek változása esetén ennek mértéke módosulhat. A konkrét ajánlatban és szerződésben a THM megjelenítése finanszírozó részéről a jogszabály rendelkezései szerint legalább 1 tizedesjegyig kerekítve történik. A finanszírozó az Üzletszabályzatában feltüntetett díjak érvényesítésére jogosult, továbbá a finanszírozással kapcsolatos, harmadik személy részére fizetendő költségeket (pl. hitelbiztosítéki nyilvántartásba vételi díj: 7.000 Ft) jogosult az ügyfélre tovább hárítani. THM: 7,6%-21,2%. A THM nem tükrözi a finanszírozás kamatkockázatát és nem tartalmazza a casco biztosítás díját. A finanszírozás teljes futamideje alatt Casco biztosítás fenntartása szükséges. Minimális finanszírozási összeg: 3.000.000 Ft. Az akció minden új Honda gépjárműre érvényes. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a finanszírozó fenntartja a finanszírozási kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Az akció visszavonásig tart. Jelen ajánlatban meghatározott feltételek lejárat időpontjáig benyújtott finanszírozási kérelmek esetén alkalmazandók, amennyiben az ügyfél megfelel a bírálati feltételeknek. Az ajánlatban szereplő finanszírozási kondíciók érvényességét befolyásolja a kereskedő partnereknél rendelkezésre álló készlet.

Reprezentatív példa zártvégű pénzügyi lízing esetén fix kamatozással:
ZR-V e:HEV Elegance modellre:
Bruttó vételár: 16.480.000,-Ft, futamidő: 60 hónap, bruttó finanszírozott összeg: 3.000.000,-Ft, induló bruttó havi törlesztő részlet 63.051,-Ft, bruttó önerő kalkulált összege: 13.480.000,-Ft, THM: 10,1%, rögzített kamatozású ügyleti kamat: 9,52%, lízingbevevő által fizetendő teljes összeg: 3.783.025-Ft, casco biztosítás megkötése és fenntartása mellett.

Reprezentatív példa nyiltvégű pénzügyi lízing esetén fix kamatozással:
Az alábbi reprezentatív példa a THM rendelettől eltér, mivel a finanszírozó az abban foglalt finanszírozási összeggel nem nyújtja a konstrukciót.
ZR-V e:HEV Elegance modellre:
Bruttó vételár: 16.500.520,-Ft, futamidő: 60 hónap, bruttó finanszírozott összeg: 6.600.208,- Ft, induló bruttó havi törlesztő részlet: 73.420,-Ft, bruttó önerő kalkulált összege: 9.900.312,-Ft, THM: 7,9%, bruttó maradványérték: 4.125.130,-Ft, rögzített kamatozású ügyleti kamat: 9,52%, lízingbevevő által fizetendő teljes összeg vételi jog gyakorlásával: 8.656.052,-Ft,  lízingbevevő által fizetendő teljes összeg vételi jog gyakorlása nélkül: 4.530.922,-Ft, casco biztosítás megkötése és fenntartása mellett.
A finanszírozási kalkuláció az Áfa-val növelt regisztrációs adót tartalmazza.