×

Hyundai KIT akció

THM:
5,3% - 8,0%

 • Akció időtartama: 2023.10.24-2023.12.29. (folyósított szerződések)
 • Érintett modellek: minden új Hyundai Tucson, Ioniq5, Ioniq6, Kona EV (OSe kód), Kona EV (SX2 kód)
 • Finanszírozási forma: nyíltvégű és zártvégű pénzügyi lízing
 • Finanszírozást igénybe vehető ügyfélkör: magánszemélyek, egyéni vállalkozók, társas vállalkozások
 • Devizanem: HUF
 • Kamatozás: rögzített (FIX)
 • Minimális önerő: 30% (bruttó vételárra vetítve)
 • Maximális önerő: 60% (bruttó vételárra vetítve)
 • Futamidő: 36 – 84 hó
 • Minimálisan finanszírozott összeg: 1 000 000 Ft
 • THM: 5,3% – 8,0%
 • Ügyleti kamat: 6,57% – 8,0%
 • Casco biztosítás megkötése kötelező

Jogi nyilatkozat

Hyundai KIT finanszírozási akció jogi nyilatkozat

Jelen finanszírozási ajánlat kizárólag az Euroleasing Zrt. mint finanszírozást nyújtó társaság (továbbiakban: finanszírozó) forint alapú, rögzített kamatozású, nyíltvégű és zártvégű pénzügyi lízing ajánlata, amely minimum 30% maximum 60% kezdő lízingdíj, valamint minimum 36 hónap és maximum 84 hónap futamidő esetén érvényes. A folyósítás feltétele a pozitív hitelbírálat. Az ügyfelet terheli zártvégű pénzügyi lízing esetén a gépjármű tulajdonjogának a futamidő végén történő megszerzésére tekintettel fizetendő visszterhes vagyonszerzési illeték, nyíltvégű pénzügyi lízing esetén fizetendő visszterhes vagyonszerzési illeték összegének 25%-a, mely a gépjármű forgalomba helyezésekor esedékes. A THM meghatározása az aktuális Üzletszabályzatban foglalt feltételek, illetve hatályos jogszabályok figyelembevételével történik, a feltételek változása esetén ennek mértéke módosulhat. A konkrét ajánlatban és szerződésben a THM megjelenítése finanszírozó részéről a jogszabály rendelkezései szerint legalább 1 tizedesjegyig kerekítve történik. A finanszírozó az Üzletszabályzatában feltüntetett díjak érvényesítésére jogosult, továbbá a finanszírozással kapcsolatos, harmadik személy részére fizetendő költségeket (pl. hitelbiztosítéki nyilvántartásba vételi díj: 7.000 Ft) jogosult az ügyfélre továbbhárítani. THM: 5,3%-8,0%. A THM nem tükrözi a finanszírozás kamatkockázatát és nem tartalmazza a casco biztosítás díját. A finanszírozás teljes futamideje alatt Casco biztosítás fenntartása szükséges. A finanszírozott összeg minimális összege: 1.000.000 Ft. Az akció kizárólag új, készletes Hyundai Tucson, Ioniq5, Ioniq6, Kona EV OSe kód modellekre, valamint Kona EV SX2 kód modellekre érvényes A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a finanszírozó fenntartja a finanszírozási kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Az akció 2023.12.29-ig tart.

Az alábbi reprezentatív példa a THM rendelettől eltér, mivel a finanszírozó az abban foglalt finanszírozási összeggel nem nyújtja a konstrukciót. Reprezentatív példa zártvégű pénzügyi lízing esetén rögzített kamatozás: Bruttó vételár: 11.499.000,-Ft, futamidő: 60 hónap, finanszírozott összeg: 4.599.600,-Ft, havi törlesztő részlet 91.030,-Ft, bruttó önerő kalkulált összege: 6.899.400,-Ft, THM: 7,3%, rögzített kamatozású ügyleti kamat: 6,97%, lízingbevevő által fizetendő teljes összeg: 5.461.785,-Ft, casco biztosítás megkötése és fenntartása mellett.
*Regisztrációs adót tartalmazza

Az alábbi reprezentatív példa a THM rendelettől eltér, mivel a finanszírozó az abban foglalt finanszírozási összeggel nem nyújtja a konstrukciót. Reprezentatív példa nyiltvégű pénzügyi lízing esetén rögzített kamatozás: Bruttó vételár: 11.499.000,-Ft, futamidő: 60 hónap, nettó finanszírozott összeg: 3.621.732,-Ft, havi törlesztő részlet: 40.471.,-Ft+ a havi lízingtőke ÁFA tartalma, nettó önerő kalkulált összege: 5.432.599,-Ft, THM: 5,8%, maradványérték: 2.263.583,-Ft+ÁFA, rögzített kamatozású ügyleti kamat: 7,14%, lízingbevevő által fizetendő teljes összeg vételi jog gyakorlásával: 4.691.863,-Ft+ÁFA, lízingbevevő által fizetendő teljes összeg vételi jog gyakorlása nélkül: 2.428.280,-Ft+ÁFA, casco biztosítás megkötése és fenntartása mellett.
*Regisztrációs adót tartalmazza


Hyundai KIT FIX 6% THM finanszírozási akció jogi nyilatkozat

Jelen finanszírozási ajánlat kizárólag az Euroleasing Zrt. mint finanszírozást nyújtó társaság (továbbiakban: finanszírozó) forint alapú, rögzített kamatozású, zártvégű pénzügyi lízing ajánlata, amely 50% kezdő lízingdíj, valamint minimum 36 hónap futamidő esetén érvényes. A folyósítás feltétele a pozitív hitelbírálat. Az ügyfelet terheli zártvégű pénzügyi lízing esetén a gépjármű tulajdonjogának a futamidő végén történő megszerzésére tekintettel fizetendő visszterhes vagyonszerzési illeték, nyíltvégű pénzügyi lízing esetén fizetendő visszterhes vagyonszerzési illeték összegének 25%-a, mely a gépjármű forgalomba helyezésekor esedékes. A THM meghatározása az aktuális Üzletszabályzatban foglalt feltételek, illetve hatályos jogszabályok figyelembevételével történik, a feltételek változása esetén ennek mértéke módosulhat. A konkrét ajánlatban és szerződésben a THM megjelenítése finanszírozó részéről a jogszabály rendelkezései szerint legalább 1 tizedesjegyig kerekítve történik. A finanszírozó az Üzletszabályzatában feltüntetett díjak érvényesítésére jogosult, továbbá a finanszírozással kapcsolatos, harmadik személy részére fizetendő költségeket (pl. hitelbiztosítéki nyilvántartásba vételi díj: 7.000 Ft) jogosult az ügyfélre továbbhárítani. THM: fix 6%. A THM nem tükrözi a finanszírozás kamatkockázatát és nem tartalmazza a casco biztosítás díját. A finanszírozás teljes futamideje alatt Casco biztosítás fenntartása szükséges. Az akció kizárólag új Hyundai Tucson, Ioniq5, Ioniq6, Kona EV OSe kód modellekre, valamint Kona EV SX2 kód modellekre érvényes. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a finanszírozó fenntartja a finanszírozási kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Az akció 2023.12.29-ig tart.

Az alábbi reprezentatív példa a THM rendelettől eltér, mivel a finanszírozó az abban foglalt finanszírozási összeggel nem nyújtja a konstrukciót.
Reprezentatív példa zártvégű pénzügyi lízing esetén rögzített kamatozás: Bruttó vételár: 9.999.000,-Ft, futamidő: 36 hónap, finanszírozott összeg: 4.999.500.,-Ft, havi törlesztő részlet 151.543.,-Ft, bruttó önerő kalkulált összege:4.999.500.,-Ft, THM: 6,0%, rögzített kamatozású ügyleti kamat: 5,75%, lízingbevevő által fizetendő teljes összeg: 5.455.537,-Ft, casco biztosítás megkötése és fenntartása mellett.
*Regisztrációs adót tartalmazza