×

Márkafinanszírozási akciók

HQV Svartpilen 801_0% kamat akció

THM:
0,0%-1,5%

 • Akció időtartama: 2024.07.01– 2024.07.31.*
 • Finanszírozási forma: nyíltvégű és zártvégű pénzügyi lízing
 • Finanszírozást igénybe vehető ügyfélkör: magánszemélyek,egyéni vállalkozók, társas vállalkozások
 • Devizanem: HUF
 • Érintett modellek: minden új Husqvarna Svartpilen 801
 • Kamatozás: rögzített (FIX)
 • Minimális önerő: 20% (bruttó vételárra vetítve)
 • Maximális önerő nyíltvégű pénzügyi lízing esetén: 60% (bruttó vételárra vetítve)
 • Futamidő: 24 – 36 hó
 • Minimálisan finanszírozott összeg: 300 000 Ft
 • THM: 0,0%-1,5%
 • Ügyleti kamat: fix 0,00%
 • HBNY bejegyzési díj: 0 Ft
 • Casco biztosítás megkötése kötelező

* Jelen ajánlatban meghatározott feltételek az akció lejáratának időpontjáig benyújtott finanszírozási kérelmek esetén alkalmazandók, amennyiben az ügyfél megfelel a bírálati feltételeknek. Az ajánlatban szereplő finanszírozási kondíciók érvényességét befolyásolja a kereskedő partnereknél rendelkezésre álló készlet.

Jogi nyilatkozat

Jelen finanszírozási ajánlat kizárólag az Euroleasing Zrt. mint finanszírozást nyújtó társaság (továbbiakban: finanszírozó) forint alapú, rögzített kamatozású, nyíltvégű és zártvégű pénzügyi lízing ajánlata, amely minimum 20%, nyíltvégű pénzügyi lízing esetén maximum 60% kezdő lízingdíj, valamint minimum 24 hónap és maximum 36 hónap futamidő esetén érvényes. A folyósítás feltétele a pozitív hitelbírálat. Az ügyfelet terheli zártvégű pénzügyi lízing esetén a gépjármű tulajdonjogának a futamidő végén történő megszerzésére tekintettel fizetendő visszterhes vagyonszerzési illeték, nyíltvégű pénzügyi lízing esetén fizetendő visszterhes vagyonszerzési illeték összegének 25%-a, mely a gépjármű forgalomba helyezésekor esedékes. A THM meghatározása az aktuális Üzletszabályzatban foglalt feltételek, illetve hatályos jogszabályok figyelembevételével történik, a feltételek változása esetén ennek mértéke módosulhat. A konkrét ajánlatban és szerződésben a THM megjelenítése finanszírozó részéről a jogszabály rendelkezései szerint legalább 1 tizedesjegyig kerekítve történik. A finanszírozó az Üzletszabályzatában feltüntetett díjak érvényesítésére jogosult, továbbá a finanszírozással kapcsolatos, harmadik személy részére fizetendő költségeket jogosult az ügyfélre tovább hárítani. Hitelbiztosítéki nyilvántartásba vételi díj: 0 Ft.

THM: 0,0%-1,5%. A THM nem tükrözi a finanszírozás kamatkockázatát és nem tartalmazza a casco biztosítás díját. A finanszírozás teljes futamideje alatt Casco biztosítás fenntartása szükséges. Az akció új Husqvarna Svartpilen 801 motorkerékpárra érvényes. A finanszírozott összeg minimális mértéke 300.000 Ft. A tájékoztatás nem teljeskörű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a finanszírozó fenntartja a finanszírozási kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Az akció 2024.07.31-ig tart. Jelen ajánlatban meghatározott feltételek lejárat időpontjáig benyújtott finanszírozási kérelmek esetén alkalmazandók, amennyiben az ügyfél megfelel a bírálati feltételeknek. Az ajánlatban szereplő finanszírozási kondíciók érvényességét befolyásolja a kereskedő partnereknél rendelkezésre álló készlet. 

Reprezentatív példa zártvégű pénzügyi lízing esetén rögzített kamatozással:
Az alábbi reprezentatív példa a THM rendelettől eltér, mivel a finanszírozó az abban foglalt finanszírozási összeggel nem nyújtja a konstrukciót.
HUSQVARNA SVARTPILEN 801 modellre:
Bruttó vételár: 4.510.900,-Ft, futamidő:  36 hónap, bruttó finanszírozott összeg: 3.000.000,-Ft, induló bruttó havi törlesztő részlet 83.333,-Ft, bruttó önerő kalkulált összege: 1.510.900,-Ft, THM: 0,0%, rögzített kamatozású ügyleti kamat: 0,00%, lízingbevevő által fizetendő teljes összeg: 3.000.000,-Ft, casco biztosítás megkötése és fenntartása mellett.                       

Reprezentatív példa nyíltvégű pénzügyi lízing esetén rögzített kamatozással:
Az alábbi reprezentatív példa a THM rendelettől eltér, mivel a finanszírozó az abban foglalt finanszírozási összeggel nem nyújtja a konstrukciót.
HUSQVARNA SVARTPILEN 801 modellre:
Bruttó vételár: 4.559.500,-Ft, futamidő: 36 hónap, bruttó finanszírozott összeg: 3.191.648,-Ft, induló bruttó havi törlesztő részlet: 37.996,-Ft, bruttó önerő kalkulált összege: 1.367.852,-Ft, THM: 0,6%, bruttó maradványérték: 1.823.800,-Ft, rögzített kamatozású ügyleti kamat: 0,00%, lízingbevevő által fizetendő teljes összeg vételi jog gyakorlásával: 3.191.651,-Ft, lízingbevevő által fizetendő teljes összeg vételi jog gyakorlása nélkül:1.367.851,-Ft, casco biztosítás megkötése és fenntartása mellett.
A finanszírozási kalkuláció az Áfa-val növelt regisztrációs adót tartalmazza.