×

Márkafinanszírozási akciók

HONDA E’s akció

THM:
2,7%-8,6%

 • Akció időtartama*: 2024.04.01 – 2024.06.30.
 • Érintett modellek: minden új Honda Jazz e:HEV, HR-V e:HEV és Civic e:HEV, ZR-V e:HEV, CR-V e:HEV, e:NY1 és CR-V PHEV modellek
 • Finanszírozási forma: nyíltvégű és zártvégű pénzügyi lízing
 • Finanszírozást igénybe vehető ügyfélkör: magánszemélyek, egyéni vállalkozók, társas vállalkozások
 • Devizanem: HUF
 • Kamatozás: rögzített (FIX)
 • Minimális önerő: 30% (bruttó vételárra vetítve)
 • Maximális önerő nyíltvégű pénzügyi lízing esetén: 60%
 • Futamidő: 36 – 84 hó
 • THM: 2,7% – 8,6%
 • Ügyleti kamat: 2,54%-8,25%
 • Minimálisan finanszírozott összeg: 3.000.000 Ft
 • Casco biztosítás megkötése kötelező

* Jelen ajánlatban meghatározott feltételek az akció lejáratának időpontjáig benyújtott finanszírozási kérelmek esetén alkalmazandók, amennyiben az ügyfél megfelel a bírálati feltételeknek. Az ajánlatban szereplő finanszírozási kondíciók érvényességét befolyásolja a kereskedő partnereknél rendelkezésre álló készlet.

Jogi nyilatkozat

Jelen finanszírozási ajánlat kizárólag az Euroleasing Zrt. mint finanszírozást nyújtó társaság (továbbiakban: finanszírozó) forint alapú, rögzített kamatozású, nyíltvégű és zártvégű pénzügyi lízing ajánlata, amely minimum 30%, nyíltvégű pénzügyi lízing esetében pedig maximum 60% kezdő lízingdíj, valamint minimum 36 hónap és nyíltvégű pénzügyi lízing esetében maximum 84 hónap futamidő esetén érvényes. A folyósítás feltétele a pozitív hitelbírálat. Az ügyfelet terheli zártvégű pénzügyi lízing esetén a gépjármű tulajdonjogának a futamidő végén történő megszerzésére tekintettel fizetendő visszterhes vagyonszerzési illeték, nyíltvégű pénzügyi lízing esetén fizetendő visszterhes vagyonszerzési illeték összegének 25%-a, mely a gépjármű forgalomba helyezésekor esedékes. A THM meghatározása az aktuális Üzletszabályzatban foglalt feltételek, illetve hatályos jogszabályok figyelembevételével történik, a feltételek változása esetén ennek mértéke módosulhat. A konkrét ajánlatban és szerződésben a THM megjelenítése finanszírozó részéről a jogszabály rendelkezései szerint legalább 1 tizedesjegyig kerekítve történik. A finanszírozó az Üzletszabályzatában feltüntetett díjak érvényesítésére jogosult, továbbá a finanszírozással kapcsolatos, harmadik személy részére fizetendő költségeket (pl. hitelbiztosítéki nyilvántartásba vételi díj: 7.000 Ft) jogosult az ügyfélre tovább hárítani. THM: 2,7% – 8,6% A THM nem tükrözi a finanszírozás kamatkockázatát és nem tartalmazza a casco biztosítás díját. A finanszírozás teljes futamideje alatt Casco biztosítás fenntartása szükséges. Minimális finanszírozási összeg: 3.000.000 Ft. A Honda E’s akció minden új Honda HR-V e:HEV, ZR-V e:HEV, Jazz e:HEV, Civic e:HEV, és CR-V e:HEV, e:NY1 és CR-V PHEV modellre érvényes. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a finanszírozó fenntartja a finanszírozási kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Az akció visszavonásig tart. Jelen ajánlatban meghatározott feltételek lejárat időpontjáig benyújtott finanszírozási kérelmek esetén alkalmazandók, amennyiben az ügyfél megfelel a bírálati feltételeknek. Az ajánlatban szereplő finanszírozási kondíciók érvényességét befolyásolja a kereskedő partnereknél rendelkezésre álló készlet.

Reprezentatív példa nyiltvégű pénzügyi lízing esetén fix kamatozással:
Az alábbi reprezentatív példa a THM rendelettől eltér, mivel a finanszírozó az abban foglalt finanszírozási összeggel nem nyújtja a konstrukciót.

e:NY1 Advance modellre:
Bruttó vételár: 16.990 000,-Ft, futamidő: 60 hónap, bruttó finanszírozott összeg: 6.796.000-Ft, induló bruttó havi törlesztő részlet: 58.457,-Ft, bruttó önerő kalkulált összege: 10.194.000,-Ft, THM: 3,8%, bruttó maradványérték: 4.247.500,-Ft, rögzített kamatozású ügyleti kamat: 4,65%, lízingbevevő által fizetendő teljes összeg vételi jog gyakorlásával:7.820.625,-Ft, lízingbevevő által fizetendő teljes összeg vételi jog gyakorlása nélkül: 3.573.125,-Ft, casco biztosítás megkötése és fenntartása mellett.

Reprezentatív példa zártvégű pénzügyi lízing esetén fix kamatozással:
Az alábbi reprezentatív példa a THM rendelettől eltér, mivel a finanszírozó az abban foglalt finanszírozási összeggel nem nyújtja a konstrukciót.
e:NY1 Advance modellre:
Bruttó vételár: 16.990.000,-Ft, futamidő:  60 hónap, bruttó finanszírozott összeg: 6.796.000,-Ft, induló bruttó havi törlesztő részlet: 127.586,-Ft, bruttó önerő kalkulált összege: 10.194.000,-Ft, THM: 4,9%, rögzített kamatozású ügyleti kamat: 4,78%, lízingbevevő által fizetendő teljes összeg: 7.655.137,-Ft, casco biztosítás megkötése és fenntartása mellett.