×
 

Lízingpartner levelek 1

Tisztelt Partnerünk!

A Magyar Bankholding Zrt. 2021 márciusában hirdette meg a Budapest Bank Zrt., az MKB Bank Nyrt. és a Takarék Csoport egyesítésére vonatkozó 5 éves stratégiáját, amely alapján a három pénzügyi intézmény fúziója 2023-ban valósulhat meg. Ezzel Magyarország második legnagyobb bankcsoportja jön létre, amelynek része a lízingpiac négy meghatározó szereplője, az MKB-Euroleasing Autólízing Zrt., a Budapest Bank Zrt. Autófinanszírozási üzletága, a Budapest Lízing Zrt. és a Takarék Lízing Zrt.

2022. január 1-jétől a felsorolt lízingcégek tevékenységüket integráltan, egységes irányítás alatt fogják végezni. 2022. január 1. napját követően új kölcsön- és lízingszolgáltatásokat fő szabályként az MKB-Euroleasing fog nyújtani, előreláthatóan új ̶ Euroleasing Zrt.  ̶ cégnév alatt, míg a fenti indulási időpontot megelőzően létrejött szerződéseket továbbra is az eredeti finanszírozó cégek kezelik majd.

A Magyar Bankholding Zrt. tagbankjai és lízing leányvállalatai önállóan is meghatározó szerepet töltenek be a hazai vállalatok finanszírozásában, együtt pedig olyan szereplőként jelennek meg a piacon, amely a fejlődés motorjaként minden szegmensben a legversenyképesebb szolgáltatást tervezi nyújtani. A fejlesztések és a mérethatékonyság eredményeként az ügyfélkiszolgálás még hatékonyabbá és gyorsabbá válik, szakértőink pedig egyesült erővel támogatják ügyfeleinket a legjobb finanszírozási konstrukciók kidolgozásával és hatékonyabb folyamatok bevezetésével.

 

Mit kell tennie 2022. január 1-je előtt

Amennyiben Ön nem az MKB-Euroleasing Autólízing Zrt. partnere:

  1. december 31-ig kapcsolattartója az MKB-Euroleasing Autólízing Zrt. munkatársával együtt felkeresi Önt, hogy amennyiben szükséges, úgy a változásnak megfelelően módosítsák a hatályos együttműködési megállapodást. Egyéb teendője nincs, kérdéseivel kérjük, forduljon kapcsolattartójához, aki a továbbiakban is mindenben a rendelkezésére áll!

 

Amennyiben a fentiekben felsorolt lízingcégek közül többel is szerződésben áll:

 

  1. december 31-ig a felsorolt lízingcégek kapcsolattartói az MKB-Euroleasing Autólízing Zrt. munkatársával közösen felkeresik Önt, és egyedileg vizsgálják meg a szerződések módosításának szükségességét vagy kérés esetén, a módosítás lehetőségét. Egyéb teendője nincs, kérdéseivel kérjük, forduljon kapcsolattartóihoz, akik a továbbiakban is mindenben a rendelkezésére állnak!

 

Amennyiben Ön a fentiekben felsoroltak közül csak az MKB-Euroleasing Autólízing Zrt. partnere:

 

Önnek nincs teendője, kérdéseivel kérjük, forduljon kapcsolattartójához, aki a továbbiakban is mindenben a rendelkezésére áll!

 

 

Mit kell tennie 2022. január 1-je után?

 

A korábbiakban felsorolt valamennyi esetben:

 

Önnek nincs további teendője, kérdéseivel kérjük, forduljon kapcsolattartójához, vagy keressen minket a 06 1 345 2330-as telefonszámon, e-mailen telemarketing@euroleasing.hu vagy online a weboldalunkon www.euroleasing.hu .

 

Az okozott adminisztratív terhek miatt megértését kérjük, és biztosítjuk Önt, hogy azért a célért dolgozunk, hogy Magyarország egyik legnagyobb lízingcégeként a legjobb ügyfélkiszolgálással és legversenyképesebb termékekkel álljunk az Ön rendelkezésére!

2021. november 9.