×
 

Harmadik levél

Tisztelt Partnerünk!

 

A Magyar Bankholding Zrt. 2021 márciusában hirdette meg a Budapest Bank Zrt., az MKB Bank Nyrt. és a Takarék Csoport egyesítésére vonatkozó ötéves stratégiáját, amely alapján a három pénzügyi intézmény fúziója 2023-ban valósulhat meg. Ezzel Magyarország második legnagyobb bankcsoportja jön létre, amelynek része a lízingpiac négy meghatározó szereplője: az MKB-Euroleasing Autólízing Zrt., a Budapest Bank Zrt. Autófinanszírozási üzletága, a Budapest Lízing Zrt. és a Takarék Lízing Zrt.

 

  1. január 1-jétől a felsorolt lízingcégek tevékenységüket integráltan, egységes irányítás alatt fogják végezni. 2022. január 1. napját követően új kölcsön- és lízingszolgáltatásokat fő szabályként az MKB-Euroleasing fog nyújtani, előreláthatóan új ̶ Euroleasing Zrt.  ̶ cégnév alatt, míg a fenti indulási időpontot megelőzően létrejött szerződéseket továbbra is az eredeti finanszírozó cégek kezelik majd.

 

A Magyar Bankholding Zrt. tagbankjai és lízing leányvállalatai önállóan is meghatározó szerepet töltenek be a hazai vállalatok finanszírozásában, együtt pedig olyan szereplőként jelennek meg a piacon, amely a fejlődés motorjaként minden szegmensben a legversenyképesebb szolgáltatást tervezi nyújtani. A fejlesztések és a mérethatékonyság eredményeként az ügyfélkiszolgálás még hatékonyabbá és gyorsabbá válik, szakértőink pedig egyesült erővel támogatják ügyfeleinket a legjobb finanszírozási konstrukciók kidolgozásával és hatékonyabb folyamatok bevezetésével.

 

Önnek a változásokkal összefüggésben semmilyen teendője nincs!

 

Meglévő szerződésével kapcsolatos kérdései esetén forduljon ügyfélszolgálatunkhoz a már ismert elérhetőségeken, amelyet weboldalunkon (www.takareklizing.hu www.budapestlizing.hu www.budapestauto.hu www.euroleasing.hu ) megtalál.

Jövőbeni új szerződéskötési igényeivel továbbra is forduljon hozzánk bizalommal, és január 1. után keressen bennünket a 06 1 345 2330-as telefonszámon, e-mailen: telemarketing@euroleasing.hu vagy tájékozódjon weboldalunkon: www.euroleasing.hu

 

 

Budapest, 2021. november 09.

 

Üdvözlettel:

MKB-Euroleasing Autólízing Zrt.

2021. november 9.