×
 

Kiemelt hírek, tájékoztatók

2021. július 23.

Gratulálunk az Euroleasing-Prospex Teamnek a Kékszalagon elért 5. helyhez!

A Kékszalag Európa leghosszabb tókerülő vitorlásversenye, amelyet 1934-ben rendeztek meg először. A 155 kilométeres táv teljesítésére a hajósoknak 48 óra áll rendelkezésükre Balatonfüredről indulva. Az idei Kékszalagra ötszázötvennél is több hajó (egészen pontosan 556) nevezett, 24 hajóosztályban.

2021. július 15.

Európában egyedülálló finanszírozási kalkulátor a Kia Magyarország weboldalán az MKB-Euroleasingtől

A Kia európai hálózatában elsőként a magyar importőr autókonfigurátor weboldalán érhető el integrált lízingdíj kalkulátor, melyet az MKB-Euroleasing fejlesztett, és amely már a gépjármű kiválasztása során aktuális és pontos információt nyújt a rendelkezésre álló finanszírozási ajánlatokról a leendő vásárlók számára.

2021. július 12.

A modern, magyar agráriumért: az MKB Pénzügyi Csoport és a MEGFOSZ együttműködése az ötödik évébe lépett

Újabb, egy évre szóló stratégiai együttműködési megállapodást kötött az MKB Pénzügyi Csoport és a Mezőgazdasági Eszköz- és Gépforgalmazók Országos Szövetsége (MEGFOSZ). A 2017 óta tartó együttműködés megmutatja, hogy az agrárszektor és a pénzügyi szektor együttműködése értéket tud teremteni. A magyar agrárvilág számára alapvető fontosságúak az agrárszakmai szervezetek által szervezett és a bankok által finanszírozott tudatos, tervszerű képzési programok, valamint a kiszámítható pénzügyi szolgáltatások.

Partnereink

Elérhetőségeink

Autófinanszírozási ajánlatkérés

06 (1) 345-2330

telemarketing@euroleasing.hu