×
 

Integráció

Tájékoztatás

Január 1-jétől Euroleasing márkanév alatt folytatják működésüket a Magyar Bankholding lízingtársaságai

A Magyar Bankholding Zrt. 2021. márciusában hirdette meg a Budapest Bank Zrt., az MKB Bank Nyrt. és a Takarékbank Zrt. egyesítésére vonatkozó 5 éves stratégiáját, amely alapján a három pénzügyi intézmény fúziója 2023-ban valósulhat meg. Ezzel Magyarország második legnagyobb bankcsoportja jön létre, amelynek része a lízingpiac négy meghatározó szereplője, az MKB-Euroleasing Autólízing Zrt., a Budapest Bank Zrt. Autófinanszírozási üzletága, a Budapest Lízing Zrt. és a Takarék Lízing Zrt.

2022. január 1-jétől a felsorolt lízingtársaságok tevékenységüket integráltan, egységes irányítás alatt végzik. Ezt követően - döntő részben – új kölcsön- és lízingszolgáltatásokat csak az MKB-Euroleasing nyújt Euroleasing Zrt. cégnév alatt, míg a január 1-jét megelőzően létrejött szerződéseket továbbra is az eredeti lízingtársaságok kezelik.

Az integrációval olyan országos lefedettségű hálózat jött létre, amely a lakossági és vállalati ügyfelek fizikai kiszolgálását is hatékonyabbá teszi, valamint mindhárom tagbank fiókjaiban elérhetővé válik a gépjármű-, eszköz, és mezőgazdasági gép finanszírozási lehetőség is. A fejlesztések és a mérethatékonyság eredményeként az ügyfélkiszolgálás még hatékonyabbá és gyorsabbá válhat, szakértőink pedig egyesült erővel támogatják ügyfeleinket minél jobb finanszírozási konstrukciók kidolgozásával és hatékonyabb folyamatok bevezetésével.

Önnek ügyfelünkként a változásokkal összefüggésben semmilyen teendője nincs!

Meglévő szerződésével kapcsolatos kérdései esetén forduljon ügyfélszolgálatunkhoz a már ismert elérhetőségeken.

Jövőbeni új szerződéskötési igényeivel továbbra is forduljon hozzánk bizalommal, és keressen bennünket a 06 1 345 2330-as telefonszámon, e-mailen: telemarketing@euroleasing.hu vagy tájékozódjon weboldalunkon:


Ügyfélszolgálati elérhetőségek

Társasági hírek

2023. május 1.
Euroleasing Ingatlan Zrt. tájékoztató

Ezúton tájékoztatjuk, hogy 2023. április 30-án egyesül a Magyar Bankholding két tagbankja, az MKB Bank Nyrt. és a Takarékbank Zrt. A két kereskedelmi bank egyesülése során a Takarékbank beolvad az MKB Bankba. A létrejövő egyesült bank 2023. május 1. napjától MBH Bank Nyrt. név alatt fog működni.

2022. január 3.
Január 1-jétől Euroleasing márkanév alatt folytatják működésüket a Magyar Bankholding lízingtársaságai

A Magyar Bankholding fúziós folyamatainak jelentős lépéseként 2022 első napjával az MKB-Euroleasing, a Budapest Lízing, a Takarék Lízing, valamint a Budapest Bank Autófinanszírozási üzletága integráltan, Euroleasing név alatt folytatják működésüket.

2021. november 18.
Euroleasing név alatt folytatják a Magyar Bankholding lízingtársaságai

2022. január 1-jétől az MKB-Euroleasing Autólízing Zrt., a Budapest Bank Zrt. Autófinanszírozási üzletága, a Budapest Lízing Zrt. és a Takarék Lízing Zrt. lízingcégek tevékenységüket integráltan, egységes irányítás alatt fogják végezni.