×
 

MKB Pénzügyi Csoport

Teljes körű pénzügyi megoldások

MKB Bank

Az MKB Bank Magyarország meghatározó univerzális bankjaként tartós értéket teremt ügyfeleinek, sokoldalú, innovatív pénzügyi szolgáltatásaival hozzájárul a lakosság és a vállalkozások céljainak megvalósításához, ezáltal az egész gazdaság teljesítményének növeléséhez. Vezető digitális megoldásaival élen jár az online bankolásban, megteremetve ügyfelei számára a lehetőséget, hogy bárhonnan, bármikor, kényelmesen intézhessék pénzügyeiket. Az MKB különösen nagy hangsúlyt helyez a fair banki értékekre, ezek mentén az ügyfélkapcsolatok minőségére. Komplex banki, pénzügyi szolgáltatásával, termékeivel és sok évtizedes szakértelmével megbízható partner kíván lenni lakossági, kis- és nagyvállalati ügyfelei, valamint befektetői számára egyaránt.

További részletes információkról itt tájékozódhat: www.mkbbank.hu

MKB Consulting

Az MKB Consulting a hazai pályázati és tanácsadási piac meghatározó szereplője. Kiváló szakemberei és releváns piaci rutinja révén mind a vállalkozások, mind az államigazgatási és önkormányzati szereplők fejlesztési elképzeléseinek támogatása területén megbízható és innovatív támogatást nyújt a fejlesztési célok megvalósításában. Célja, hogy a beruházási típusú fejlesztési projektek előkészítéséhez és megvalósításához személyre szabott, egyedi pályázati és pénzügyi megoldásokkal járuljon hozzá. Az MKB Consulting a hatékony és szabályos forrásfelhasználás garantálása érdekében a teljes projektciklus folyamán magas minőségű szakértői szolgáltatásokat biztosít ügyfelei számára.

További részletes információkról itt tájékozódhat: www.mkbconsulting.hu

MKB-Pannónia Egészség- és Önsegélyező Pénztár

Az MKB-Pannónia Egészség- és Önsegélyező Pénztár Magyarország harmadik legnagyobb egészség- és önsegélyező pénztáraként immáron 21 éve stabilan az egyik vezető, legjobb feltételrendszerű pénztárként áll ügyfelei rendelkezésére. A pénztári szolgáltatási kör olyan lehetőség magánszemélyek részére, amelyet az állam egészségügyi felhasználás céljából 20% adókedvezménnyel támogat. A megtakarítás nemcsak a mindennapok során segítség, hanem a váratlanul felmerülő egészségügyi, vagy akár egyéb szociális jellegű kiadások fedezésére is szolgálhat. Az egészségpénztári szolgáltatások az egészségmegőrzést támogatják, a számlán található összeg akár rögtön a befizetést követően felhasználható a tag, továbbá adott esetben családja számára – országosan mintegy 15 500 szolgáltatónál, melyek közül közel 9000 MKB Egészségpénztári kártya elfogadóhely.

További részletes információkról itt tájékozódhat: www.mkbep.hu

MKB Nyugdíjpénztár

A 24 éves múltra visszatekintő MKB Nyugdíjpénztár a piaci szereplők rangsorában a legnagyobbak között foglal helyet és az egyik legkedvezőbb feltételrendszerrel működik. Legfőbb célkitűzése, hogy magas színvonalon, stabil és prudens működés mellett ügyfélközpontú szolgáltatásokat biztosítson a nyugdíjcélú megtakarításhoz, mely megbízható, tartós értéket teremt ügyfelei számára. Az MKB Nyugdíjpénztár az alacsony költségek, a professzionális vagyonkezelői szakértelem, és az egyéni preferenciák mentén választható portfoliós rendszer miatt előnyös pénzügyi konstrukciót kínál. Hosszú távon az elért hozamok mellett a 20%-os állami adókedvezménnyel is gyarapodó vagyon biztosíthatja az aktív években megszokott életszínvonal megőrzését a nyugdíjas években.

További részletes információkról itt tájékozódhat: www.mkbnyp.hu

MKB Pannónia Alapkezelő

Az MKB-Pannónia Alapkezelő tevékenysége lefedi a teljes pénzügyi-befektetési szolgáltatási portfóliót. Ügyfelei számára a vállalatcsoport szinergiáit maximálisan kiaknázva a lehető legszélesebb körű szakmai támogatást biztosítja. Stratégiai célja az értékalapú, magas színvonalú befektetési eredmény hosszú távú biztosítása annak érdekében, hogy partnerei számára a maximális hozamot és befektetői biztonságot kínálja. Az elmúlt évek szakmai sikerei, eredményei egyértelműen bizonyítják, hogy az MKB-Pannónia által kínált portfólió- és befektetési lehetőségek minden kockázati szint mellett a lehető legjobb megoldást jelentik a pénzüket biztonságban és értékteremtő módon kamatoztatni kívánó befektetők részére.

További részletes információkról itt tájékozódhat:  www.mkbpannonia.hu

MKB Fintechlab

Az MKB Fintechlab az MKB Pénzügyi Csoport innovációs központjaként és startup inkubátoraként hidat képez a technológiai innovációs világ és a hagyományos pénzügyi szolgáltatói szektor között. Régiós tehetségekből közösséget épít, startup vállalkozásokat fejleszt, mellyel a teljes MKB Pénzügyi Csoport számára lehetőséget teremt a releváns fintech innovációk implementálására. Szakmai közösségünk néhány év alatt a közép-kelet-európai régió meghatározó fintech innovációs központjává vált, így mára az MKB Fintechlab világszinten is jegyzett technológiai innovációs műhelynek számít.

További részletes információkról itt tájékozódhat: www.fintechlab.hu

CIG Pannónia Biztosító

A Pannónia Általános Biztosító Zrt. és a Pannónia Életbiztosító Zrt. meghatározó szereplői a hazai vagyon-, gépjármű-biztosítási, illetve életbiztosítási piacnak. Ügyfelei számára kedvező díjakat, megbízható stabil hátteret, ügyfélközpontúságot és gyors, kényelmes online ügyintézést kínál.

További részletes információkról itt tájékozódhat: www.cigpannonia.hu