×
 

Vezető tisztségviselők

Univerzális lízingválallalat

Kedves Jelenlegi és Jövőbeli Ügyfeleink!

 

A megszólítás önmagában is tükrözi a cégfilozófiánkat, mi mindenkire úgy tekintünk, mint számunkra fontos ügyfélre, mert aki most éppen nem ügyfelünk, a jövőben szeretnénk, hogy azzá válna. Abban hiszünk, hogy a világ nem fekete és fehér, nem lehet pusztán a számok alapján megítélni sem egy ügyfelet, sem egy finanszírozási ajánlatot, nem csak az ördög, hanem sok esetben az igazi előny is a részletekben rejlik. Fontos számunkra, hogy ügyfeleink érezzék, szívügyünk a személyes és testreszabott kiszolgálásuk, aminek természetes velejárója ajánlataink versenyképessége.

A lízingcégek abban a szerencsés helyzetben vannak, hogy pozitív pillanatokban, nagy beruházások, és fontos fejlesztések finanszírozásakor tudnak partnerei lenni ügyfeleiknek – ez fokozottan igaz lízingcégünkre, hiszen a stabil és dinamikusan fejlődő MKB Bank biztosít számunkra és ügyfeleink számára kiszámítható hátteret. Legyen szó egy családi autóvásárlásáról, vagy egy céges gép beszerzéséről, szinte kivétel nélkül egy-egy új utazás, ha úgy tetszik egy kaland kezdete, a szó legpozitívabb értelmében. Mi nagyon szeretjük ezeket a közös utazásokat és szeretnénk minél több ügyfelünkkel közösen átélni ezeket a pillanatokat.

A visszatérő ügyfeleink magas száma a legfontosabb elismerés számunkra, és szerencsére ez a szám évről évre növekszik. Ha még nem volt ügyfelünk, úgy adjon egy esélyt nekünk, hogy bebizonyítsuk, miért mi vagyunk Önnek a legjobb választás, amikor a beruházása finanszírozására keres megoldást, ha pedig már volt személyes tapasztalata az Euroleasinggel, akkor bízom benne, hogy ismét lehetőségünk lesz az újabb együttműködésre.

Kívánom, hogy legyen sok és minőségi közös utazásunk!

 

Vály Judit
vezérigazgató

Vály Judit

Vezérigazgató

Reizinger József

Pénzügyi igazgató

Hanczár Zsolt

Értékesítési igazgató

Sasinszki Imre

Kockázatkezelési és Követelés kezelési Igazgató

Elek Zoltán

Operációs igazgató

Földesi István

Fejlesztési igazgató