×

Dacia forint finanszírozás FIX THM 5,9% – 7,9%

THM:
fix: 5,9% - 7,9%

 • Akció időtartama: 2023. október 5-től visszavonásig
 • Érintett modellek: Dacia Duster, Dacia Sandero, Dacia Sandero Stepway és Dacia Jogger
 • Finanszírozási forma: nyíltvégű és zártvégű pénzügyi lízing
 • Finanszírozást igénybe vehető ügyfélkör: magánszemélyek, egyéni vállalkozók, társas vállalkozások
 • Devizanem: HUF
 • Kamatozás: rögzített (FIX)
 • Minimális önerő zártvégű pénzügyi lízing esetén: 30% bruttó vételárra vetítve
 • Maximális önerő nyíltvégű pénzügyi lízing esetén: 60% bruttó vételárra vetítve
 • Futamidő: 24-60 hó
 • THM: fix 5,9%-7,9%
 • Casco biztosítás megkötése kötelező

Jogi nyilatkozat

Jelen finanszírozási ajánlat kizárólag az Euroleasing Zrt. mint finanszírozást nyújtó társaság (továbbiakban: finanszírozó) forint alapú, rögzített kamatozású, nyíltvégű és zártvégű pénzügyi lízing ajánlata, amely minimum 30% kezdő lízingdíj, valamint 24-60 hónap futamidő esetén érvényes. A finanszírozás minimális összege: 1.000.000 Ft. A folyósítás feltétele a pozitív hitelbírálat. Az ügyfelet terheli zártvégű pénzügyi lízing esetén a gépjármű tulajdonjogának a futamidő végén történő megszerzésére tekintettel fizetendő visszterhes vagyonszerzési illeték, nyíltvégű pénzügyi lízing esetén fizetendő visszterhes vagyonszerzési illeték összegének 25%-a, mely a gépjármű forgalomba helyezésekor esedékes. A THM meghatározása az aktuális Üzletszabályzatban foglalt feltételek, illetve hatályos jogszabályok figyelembevételével történik, a feltételek változása esetén ennek mértéke módosulhat. A konkrét ajánlatban és szerződésben a THM megjelenítése finanszírozó részéről a jogszabály rendelkezései szerint legalább 1 tizedesjegyig kerekítve történik. A finanszírozó az Üzletszabályzatában feltüntetett díjak érvényesítésére jogosult, továbbá a finanszírozással kapcsolatos, harmadik személy részére fizetendő költségeket jogosult az ügyfélre tovább hárítani. Hitelbiztosítéki nyilvántartásba vételi díj: 7.000 Ft. THM: 5,9% – 7,9%. A THM nem tükrözi a finanszírozás kamatkockázatát és nem tartalmazza a casco biztosítás díját. A finanszírozás teljes futamideje alatt Casco biztosítás fenntartása szükséges. Az akció új, Dacia Duster, Sandero, Sandero Stepway és Jogger személygépjárművekre érvényes. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a finanszírozó fenntartja a finanszírozási kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Az akció 2023. december 31. napjáig vagy visszavonásig tart.

Reprezentatív példa forint alapú zártvégű pénzügyi lízing esetén rögzített kamatozással: A példa számítás eltér a THM rendeletben foglalt feltételektől, mivel azon feltételekkel a finanszírozó nem nyújt finanszírozást:
Bruttó vételár*: 6.399.000,-Ft, futamidő: 36 hónap, finanszírozott összeg: 3.000.000,-Ft, havi törlesztő részlet 90.721,-Ft, bruttó önerő kalkulált összege: 3.399.000,-Ft, THM: 5,9%, rögzített kamatozású ügyleti kamat: 5,59%, lízingbevevő által fizetendő teljes összeg: 3.265.956,-Ft, casco biztosítás megkötése és fenntartása mellett.
*Regisztrációs adót tartalmazza

Reprezentatív példa forint alapú nyiltvégű pénzügyi lízing esetén rögzített kamatozással: A példa számítás eltér a THM rendeletben foglalt feltételektől, mivel azon feltételekkel a finanszírozó nem nyújt finanszírozást:
Bruttó vételár*: 6.399.000,-Ft, futamidő: 36 hónap, nettó finanszírozott összeg: 3.000.000,-Ft+ÁFA, havi törlesztő részlet: 60.590,-Ft+a havi lízingtőke ÁFA tartalma, nettó önerő kalkulált összege: 2.048.150,-Ft+ÁFA, THM: 5,7%, maradványérték: 1.262.038,-Ft+ÁFA, rögzített kamatozású ügyleti kamat: 6,76%, lízingbevevő által fizetendő teljes összeg vételi jog gyakorlásával: 3.443.278,-Ft+ÁFA, lízingbevevő által fizetendő teljes összeg vételi jog gyakorlása nélkül: 2.181.240,-Ft+ÁFA, casco biztosítás megkötése és fenntartása mellett.
*Regisztrációs adót tartalmazza