×
 

Honda ALL IN akció

THM:
7,4% - 9,5%

 • Érintett modellek: minden új CR-V e:HEV, Jazz e:HEV, HR-V e:HEV és Honda e
 • Finanszírozási forma: nyíltvégű és zártvégű pénzügyi lízing
 • Finanszírozást igénybe vehető ügyfélkör: magánszemélyek, egyéni vállalkozók, társas vállalkozások
 • Devizanem: HUF
 • Kamatozás: rögzített (FIX)
 • Minimális önerő: 20% (bruttó vételárra vetítve)
 • Maximális önerő nyíltvégű pénzügyi lízing esetén: 60%
 • Futamidő: 24 – 60 hó
 • THM: 7,4% – 9,5%
 • Ügyleti kamat: 7,93% – 11,15%
 • 5 év „díjmentes” karbantartás a HME-HU által meghatározott időszakokra előírt feltételekkel*

A feltételek Casco megkötése mellett érvényesek, de a bizonyos önerő – finanszírozott összeg esetében lehetőség van casco-mentes verzióra is. A kondíciók ebben az esetben változhatnak.

Az akció visszavonásig érvényes.

Más kedvezménnyel nem vonható össze.

www.hondafinancialservices.hu

Jogi nyilatkozat

Jelen finanszírozási ajánlat kizárólag az Euroleasing Zrt. mint finanszírozást nyújtó társaság (továbbiakban: finanszírozó) forint alapú, rögzített kamatozású, nyíltvégű és zártvégű pénzügyi lízing ajánlata, amely minimum 20%, nyíltvégű pénzügyi lízing esetében pedig maximum 60% kezdő lízingdíj, valamint minimum 24 hónap és maximum 60 hónap futamidő esetén érvényes. A folyósítás feltétele a pozitív hitelbírálat. Az ügyfelet terheli nyíltvégű pénzügyi lízing esetén fizetendő visszterhes vagyonszerzési illeték összegének 25%-a, mely a gépjármű forgalomba helyezésekor esedékes. A THM meghatározása az aktuális Üzletszabályzatban foglalt feltételek, illetve hatályos jogszabályok figyelembevételével történik, a feltételek változása esetén ennek mértéke módosulhat. A konkrét ajánlatban és szerződésben a THM megjelenítése finanszírozó részéről a jogszabály rendelkezései szerint legalább 1 tizedesjegyig kerekítve történik. A finanszírozó az Üzletszabályzatában feltüntetett díjak érvényesítésére jogosult, továbbá a finanszírozással kapcsolatos, harmadik személy részére fizetendő költségeket (pl. hitelbiztosítéki nyilvántartásba vételi díj) jogosult az ügyfélre továbbhárítani. THM: 7,4%-9,5%. A THM nem tükrözi a finanszírozás kamatkockázatát és nem tartalmazza a casco biztosítás díját. A finanszírozás teljes futamideje alatt Casco biztosítás fenntartása szükséges. Az akció és az akcióban foglalt 5 éves díjmentes karbantartás kizárólag új CR-V e:HEV, Jazz e:HEV, HR-V e:HEV és Honda e gépjárművekre érvényes. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a finanszírozó fenntartja a finanszírozási kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Az akció visszavonásig tart.

Reprezentatív Példa:

Nyiltvégű pénzügyi lízing esetén: bruttó vételár: 10.399.000,-Ft, futamidő: 60 hónap, nettó finanszírozott összeg: 4.912.913,-Ft, havi törlesztő részlet: 85.853,-Ft+ a havi lízingtőke ÁFA tartalma, nettó önerő kalkulált összege: 3.275.276,-Ft, THM: 7,4%, maradványérték: 1.228.228,-Ft+ÁFA, rögzített kamatozású ügyleti kamat: 9,05%, lízingbevevő által fizetendő teljes összeg vételi jog gyakorlásával: 6.379.408,-Ft+ÁFA, lízingbevevő által fizetendő teljes összeg vételi jog gyakorlása nélkül: 5.151.180,-Ft+ÁFA, casco biztosítás megkötése és fenntartása mellett.

*Regisztrációs adót tartalmazza

Zártvégű pénzügyi lízing esetén: bruttó vételár: 10.399.900,-Ft, futamidő: 60 hónap, finanszírozott összeg: 6.239.400,-Ft, havi törlesztő részlet 129.048,-Ft, bruttó önerő kalkulált összege: 4.159.600,-Ft, THM: 9,3%, rögzített kamatozású ügyleti kamat: 8,83%, lízingbevevő által fizetendő teljes összeg: 7.742.880,-Ft, casco biztosítás megkötése és fenntartása mellett.

*Regisztrációs adót tartalmazza